2777
2789

سلام دوستان.میشه بگید حرکات اول نی نی تون رو از چند هفته و چطور حس کردین?من اولین بار ۱۴هفته حس کردم توو شکمم ی چیزی مث طبل میزنه🙈بعد گفتم حتما توهم و تلقینه.الان ۱۶هفته و ۳روزمه و وقتی دراز میکشم دائم زیر دلم مث نبض میزنه.خواستم بدونم این حرکتهای جنینه یا جریان خونه توی شیکممه.

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
نبض رو من تو بارداری اولم از هفته شش داشتم مال رحمه بچه نبود 

ازچند هفته حس کردین حرکاتشو کاملا?

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هفته ١١ يه حركتايي حس ميكنم نميدونم چيه🤔

ینی کی میشه حرکتاشو کامل حس کنم دستمو بذارم رو شیکمم دست و پاشو حس کنم 😍

من از هفته ۲۶ از سکسکه هاش

اولین بارهفته ۲۶ حس کردی حرکتاشو?دیر نبود یکم ?

اولین بارهفته ۲۶ حس کردی حرکتاشو?دیر نبود یکم ?

من چاق شده بودم متوجه نمیشدم دکترمم گفت بخاطر چاقیته. و بارداری اول دیرتر متوجه میشی

کسی که سنگدله شاید یروزی مهربون بوده شکستن اعتمادشووقتی خیلی جوون بوده
یادم نیست   اولی بیست فکر کنم  دومی رو زودتر ولی دقیق یادم نیست

مرسی خانومی

حرکتاش دقیقا چجوریه?چجوریه ک ادم میفهمه دیگ توهم نیس?