آقا من متن تایپ شده اون زن رو مزارم خوب نگاهش کنید 👇👇👇👇
داداشم معاون بانکه، تحصیلکرده خوش قیافه از نظر مالی هم خیلی خوبه و ۳۲ سالشه. مادر پدرمم فرهنگی هستن. هرچی بهش میگفتیم زن بگیر میگفت نه نمیخام و اینا. اتفاقا مامانمم همیشه بهش میگفت اگه خواستی کسیو خودت انتخاب کنی کسی باشه که هم فرهنگ باشیم و به ما بخوره
خلاصه اومد گفت ۴ ساله با دختریه و کامل ازش شناخت پیدا کرده وآزمایشش کرده دختر خوبیه گفتیم کیه؟ گفت توی کافی شاپ کار میکنه و فرزند طلاقه و با مادرش زندگی میکنه.
خونوادمم مخالفت کردن. مامانم قلبش مریضه همین ماه پیش بیمارستان بود. دیشب هرچی میگفت ما بهم نمیخوریم میگفت من انتخابمو کردم و اینا
مامانمم حالش بد شده. هم نگران مامانمم هم برادرم
تروخدا نیاید بگید دختره مگه چشه و اینا. حق بدین که اصلا به خونواده ما نمیخوره. ادم باید ازدواجش عاقلانه باشه. دختری که بچه طلاقه قطعا یه سری تاثیراتی روی زندگی روح و روانش گذاشته این مسئله یا شغل هرکس روی شخصیتش اثر میزاره. من میگم حتی دختره خوب ولی داداشم با این موقعیت خیلی ازدواج بهتری میتونه داشته باشه با یه دختر خوب با شرایط بهتر و هم کفو با خونواده ما
به نظرتون چه راهکاری بهتر جواب میده که از سرش بیفته؟
من میگم خونوادم به بهانه هاب مختلف خواستگاری نرن و این جریانو کش بدن تا بالاخره داداشمو دختره بینشون بهم بخوره
یا حداقل چندتا دختر خوب بهش معرفی کنیم تا اونارو ببینه شاید نظرش عوض شه
یعنی من چی بگم اخه؟ تازه تاپیک رو هم بستن وگرنه میرفتم زیرش هرچی از دهنم در میومد رو میگفتم
آخه زن مضخرف شما لیاقت اون دختر رو ندارید ابله ها