2777
2789

چرا اصرار دارید همیشه در خدمت باشید؟

چرا نشون نمی‌دید گاهی اوقات شما هم مریض میشید و نیاز به حمایت و کمک دارید 

برای چی دوران پریودی نمیگید من این چند رو مریضم و نمیتونم شما حواست بیشتر به بچه ها باشه و غذا با شماست اصلا به درک چند روز از زندگیه از بیرون بیاره به کجا بر میخوره

چرا بلد نیستید بفهمونید شما هم آدمید حق دارید خسته بشید مریض بشید استراحت کنید جوری ک شوهر و بچه ها مریض میشن و نیاز به پرستار دارن 

عادت دادید همه در هر حالتی در خدمت و حاضر ببیننتون پسفردا از تو قبر میکشنتون بیرون میگن بیا ظرفارو بشور 

تو رو خدا شما دارید هم به خودتون ظلم میکنید هم به نسل های بعد

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا امشب شب اولمه در حد مرگ درد دارم غذا برام گرفت قربون صدقه ام رفت دمش گرم

درود به شما همین روند و برو جلو 

دقیقا 

گاهی لازمه به مردا هم مسئولیت بدی .

خانومه میگه عزیزم لطفا اون خرید هارو بیار.

آقاهه تا میره بیاره ، آروم آروم حرکت میکنه.

خانومه هم میگه وای چقدر کُندی و مثل میگ میگ میره همه رو میاره .

خب معلومه دیگه مرد پیش خودش میگه خانومم همه فن حریفه و به تدریج تنبل میشه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
دقیقا گاهی لازمه به مردا هم مسئولیت بدی .خانومه میگه عزیزم لطفا اون خرید هارو بیار.آقاهه تا میره بیا ...

اخ گفتی 

انگار بعد این کار مدال طلا بهشون میدن 

نمیدن چرا بعضیا دوس دارن نشون بدن ما همه چی بلدیم ما از فولادیم خستگی تو کارمون نیست 

دیگه نمیدونن طرف بد تر میشن 

اخ گفتی انگار بعد این کار مدال طلا بهشون میدن نمیدن چرا بعضیا دوس دارن نشون بدن ما همه چی بلدیم ما ا ...

دقیقا 

خانومای قدیمی اینطورین .

من از همون اول جوری با نامزدم رفتار کردم ، نامزدم فکر میکنه افلیجم😐😂 نمیزاره کار زیادی انجام بدم .

ولی تو تنهایی یه خودم مثل میگ میگم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
دقیقا خانومای قدیمی اینطورین .من از همون اول جوری با نامزدم رفتار کردم ، نامزدم فکر میکنه افلیجم😐😂 ...

وای چقدر شبیهیم دقیقا منم الان اینطوریم جلو اون جوری رفتار میکنم انگار شش سالمه حتما برای انجام کاری نیاز به کمکش دارم نیمرو نمیتونم درست کنم همین ک رفت یه مرغ ترشایی برای خدم درست میکنم بیا و ببین 😐😂😂بهش گفتم من و تو هیچ فرقی با هم نداریم هر دو تا صفریم پس باید کنار هم با هم یاد بگیریم 

چون می‌دونم هر کاری بکنم یکی داره می‌نویسه.اضافه حقوق و پاداش هم داره

مثلاً پریودی چیه که بخوام بگم به درک از بیرون بیار!

سبک میزارم.سیبزمینی آب پز و املت و تن ماهی و ..‌

اگه بدونی خدا چطور برات جبران می‌کنه با دندون هم شده کارت رو انجام میدی

ولی انتظار از خلق خدا خوردن آب شور از تشنگی هس

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
وای چقدر شبیهیم دقیقا منم الان اینطوریم جلو اون جوری رفتار میکنم انگار شش سالمه حتما برای انجام کاری ...

دقیقااا 

کار درستی میکنی 

ولی یجوری باش ، ضایع نشه فکر کنه داری ازش سواستفاده میکنی 

چرا مریض بود ؟

یعنی نمیتونید بگید میخوام کمی برای خودم باشم ؟ برای خودم وقت بگذرونم ؟ 

اگر با ترحم نمایی و مظلومیت برید جلو فایده نداره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan