2821
2789
عنوان

تصادف و قتل

537 بازدید | 10 پست

سلام 

یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید 

اگر تو یه تصادف شخصی که فوت میکنه مقصر باشه باز دیه تعلق میگیره؟ یا فقط اگه مقصر راننده باشه دیه تعلق میگیره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورتون راننده مقصر حادثه فوت شده

پدر بزرگم با موتور بودن 

با یه ماشین تصادف میکنن و فوت میکنن راننده با اشنا بازی کروکی رو به نفع خودش نشون داده ما رفتیم پیگیری و شکایت حالا گفتن دوباره باید کروکی کشیده بشه کروکی قبلی اشتباه بوده 

حالا برام سواله راننده اگه مقصر نباشه کلا دیه نمیده؟ زده یکیو کشته بعد همینجوری ولش میکنن

پدر بزرگم با موتور بودن با یه ماشین تصادف میکنن و فوت میکنن راننده با اشنا بازی کروکی رو به نفع خودش ...

برای پسر عموی منم همین جوری شد یه ماشین بهش زد فکر نکنم جیزی بهشون داده باشن 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

برای پسر عموی منم همین جوری شد یه ماشین بهش زد فکر نکنم جیزی بهشون داده باشن

میدن عزیزم،ازصندوق تامین خسارات

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
پدر بزرگم با موتور بودن با یه ماشین تصادف میکنن و فوت میکنن راننده با اشنا بازی کروکی رو به نفع خودش ...

اگ پدربزرگتون مقصر شناخته بشه دیه میدن ب شرطی ک وسیله نقلیه پدربزرگتون بیمه بوده باشه بیمه میده اگ بیمه نبوده بهش نمیدن چون مقصره اون طرف ک نمیره بیمه خودشو خراب کنه واسه شما 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

اگه موتور بیمه ثالث داشته باشه میتونن بگیرد این قانون از ۱۴۰۱اجرایی شده حتی مقصر