2777
2789
عنوان

خداحافظ همگی🥺🥺

120 بازدید | 8 پست

یه وقتایی میگم : ای کاش اولین روزی که تصمیم گرفتم بیام، یه اتفاقی میفتاد و نمیومدم 😶

یه وقتاییم میگم عیبی نداره اگر اینجا اشتباهیم کردم حالا برای زندگی واقعی ازش درس گرفتم.

یا میگم فرصتی بوده که به پست آدم هایی بخورم و به همدیگه کمک کنیم .

همونطوری که حرف های شما ممکنه روی من اثر نکنه ، حرفهای منم برای شما ممکنه بی تاثیر باشه، پس بهتره خودمو و شمارو آزار ندم.

بارها خداحافظی کردم ، شاید اگه تعلیق میشدم ،به روش قدیمی، دیگه خیلی وقت بود اینجا نبودم ولی قسمت این شد؛

باز دوباره مدتی برم و بعد شاید به خواست خدا برگردم یا نه.

اگر تاپیک خداحافظی نزنم بازم برمیگردم ، یه جورایی وابسته م🥲

و ناراحتم ازینکه هرروز برای قدیما ابراز ناراحتی کنم ولی چه میشه کرد .

خدا نگه‌دارتون 😊

راستی خودم میخوام برم چون احساس غریبی میکنم برخلاف قبل پس هیچ اتفاقی نیفتاده 🙏

شاید بعدا اگر تعلیق یه شیوه دیگه رو پیش گرفت برگردم و برای همیشه برم ❤

ایام به کامتون شیرین 🌻

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

امیدوارم حال دلت خوش باشه

دفعه بعد برگشتی با کلی احوالات خوب و پیشرفت بیای🤍🦋🌱

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مراقب خودت باش عزیزم 

قطعاً که اتفاقات خوبی پیش رو دارید که موجبات حال خوبتون خواهد بود ✨❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم حال دلت خوش باشهدفعه بعد برگشتی با کلی احوالات خوب و پیشرفت بیای🤍🦋🌱

ممنونم از انرژی مثبتت😊❤️

منم امیدوارم خوشبخت باشی ، حتی بیشتر ازون چیزی که تصور میکنی🌷🫂

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

مراقب خودت باش عزیزم قطعاً که اتفاقات خوبی پیش رو دارید که موجبات حال خوبتون خواهد بود ✨❤️

ان‌شاءالله مهربون 😇 

امیدوارم با دل زیبات بهترین ها رو رقم بزنی🌷❤️

ممنونم از انرژی مثبتت😊❤️منم امیدوارم خوشبخت باشی ، حتی بیشتر ازون چیزی که تصور میکنی🌷🫂

😍❤

مرسی خوش قلب

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ان‌شاءالله مهربون 😇 امیدوارم با دل زیبات بهترین ها رو رقم بزنی🌷❤️

متشکرم جانم بابت دعای قشنگتون بهترین ها سهم شما

دلخوش و پایدار باشید ❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
😍❤مرسی خوش قلب

عزیزی

متشکرم جانم بابت دعای قشنگتون بهترین ها سهم شمادلخوش و پایدار باشید ❤️

ممنونم بزرگوارید