2777
2789

من موهام مشه رنگ فانتزی صورتی هم داره میتونم کراتینش کنم یا با این مشو رنگ نمیشه؟؟

شما کراتین کردید موهاتون اسیب ندید مجبور به کوتاه کردن مو بعد از یمدت نشدید؟؟

ریزش مو نگرفتید؟

من آنزیم تراپی کردم مثل کراتین اما موهام فر خیلی ریز و کامل صاف شد 

موهام اصلا انقدر پر بود با کش بزرگ هم بسته نمیشد 

الان همش ریخته کش چهل گیس زیادیشه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

کراتین باید دقت کنی کجا داری میری اصلا جای ارزون و بی کیفیت نرو دیدی گفتن بعدش باید فلان شامپو یا ماسک مو رو مصرف کنی فرار کنننن 

من پارسال ساری کراتین کردم خیلی گرون تر از جاهای دیگه بود ولی موادش اصلا بو نداشت هیچ مراقبتی هم بعدش نمیخواد هنوزم مونده برای مقدار مویی که دراومده باید برم ترمیم 

فقط برای اینکه مثل روز اول بشه بعد حموم باید با سشوار خشک کنم که وزش بخوابه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟؟ یعنی بخاطر کراتین ریخت؟؟

اره 

کم خونی ندارم اصلا ولی استرس چرا و میتونه موثر باشه 

و اینکه جای معتبر برو 

من خیلی هزینه کردم ولی خب بازم ریخت نمیدونم چزا

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

امیدوارم زودتر برگرده به حالت قبلش عزیزم❤️❤️

قربونت 

ریزش مو هم نداشتی؟ موهات تا کجاست؟ چقد هزینه کردی؟

موهام تا شونم بود پاییز پارسال فکر کنم ۲۳۰۰ت

ریزش مو از قبل کراتین داشتم که بخاطر استرس کنکور و اینجور چیزا بود الان کاملا اوکیه