2777
2789
عنوان

خانوما هرکی بگه هاردم کجاست با حس ششم یا هرچی پول میلیونی میدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 81 پست

احتمالا تو ارتفاع مثلا بالای یخچال کمدی جایی گذاشتی دست بچه نرسه یا زیر مبل اینا خلاصه یه جای دم دستی هست آدم اینجور مواقع با عجله میزاره 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیو میشناختم پول میگیره میخوابه خواب میبینه توی خواب جای اون گمشده رو پیدا میکنه🙂فک میکردم الکی باشه ولی چندبار شناسنامه و. گم شده بود جاشو گفت

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

سلام توی نت سرچ کن

پیدا شدن گم شده 

ایت الله بهجت

یه جمله است

امسیت فی امان الله...... تا اخر 

همه ی گم شده هامو به این روش پیدا کردم

ان شاالله پیدا میشه

پیدا شد خبر بده 

مالتم خدا برات نگه داره 

سرت سلامت

باه از فیلمیردارم پرسیدم پاک کردن

یه بلاگر بنام فاطمه قادری میگفت یه فاتحه برای مادر امام صادق علیه السلام بخونید گم شده تون پیدا میشه، من چند بار امتحان کردم جواب گرفتم 

کی؟

شمارشو قبلا داشتم ولی الان ندارمش🥲

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

زیر تخت خوابت

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد