2777
2789
عنوان

پوشک شب

242 بازدید | 12 پست

لطفا راهنماییم کنید

من پسرم سه سال و دو ماهشه از دو نیم سالگی از پوشک گرفتمش الان رو اوکی میره خودش دستشویی خودش خودشو میشوره میاد بیرون اما چه روز چه شب اگه بخوابه جیش میکنه البته روزا کمتر اما شبت محاله جیش نکنه

شبا اوایل هر دوساعت میبردمش دشتشویی اما الان تا اگه ۱۲بخوابه تا۵صبح میتونه نگهه کنه خودشو

الان یکساله شبا بیدارش میکنم اما فایده نداره...یه راه کار بدین لطفا

من جنوبیم نمیشه مایعاتش کم کنیم میترسم آب بدنش کمه بشه..همش بازی میکنه سریع تشنه میشه...قبل خوابم میبرمش دستشویی..روش جایزه هم امتحان کردم هیچ تاثیری نداره

😘آهای تویی که امضایی منو میخونی هر چی آرزوی خوبه مال تو🥰

نه مایعاتشو چرا کم کنی بچه رو🥲

بعضی بچه ها شب ادراری دارن ولی خب هنوز خیلی کوچیکه طبیعیه خودتون یا همسرتون بچگی شب ادراری نداشتین چون ممکنه ارثی باشه

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بر عکس کار کردی اول باید ادرار شب و ادرار در خواب حل بشه بعد روز رو از پوشک بگیری . چون این هم نشونه امادگی بدنه هم الان شرطیش کردی شبا خودشو نگه نمیداره چون ضمیر ناخودآگاهش خیالش راحته که پوشکه فقط روز نگه میداره . بازم چون پسره و سنش هم خوبه با یه متخصص اطفال مشورت کن ببین ایا میشه به این گفت شب ادراری یا نه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه مایعاتشو چرا کم کنی بچه رو🥲بعضی بچه ها شب ادراری دارن ولی خب هنوز خیلی کوچیکه طبیعیه خودتون یا ه ...

خب خیلیا میگن مایعات زیاد میخوره اینجوریه..الیته کم نکردم..خودمو یادمه تا ۷سالگی داشتم..من خیلیا عصبی شدم رو این موضوع جیششب بچم

امکان داره شب ادراری داشته باشه منم تا ۹ سالگی شب ادراری داشتم

خودم تا هفت سالگی داشتم من خیلی سخته همش بشور بشور یه بچه یکسال هم دارم روانی شدم

بر عکس کار کردی اول باید ادرار شب و ادرار در خواب حل بشه بعد روز رو از پوشک بگیری . چون این هم نشونه ...

اره متاسفانه اشتباه کردم با یه مشت بی سواد مشورت کردم .‌‌..کلا همون اول که از پوشک شب گرفتمش مشما انداختم زیرش ولی اینقد غلت میزنه همیجا کثیفه بعد سمت جنوب همیشه کولر روشنه نمیدونم سردش میشه 

خب خیلیا میگن مایعات زیاد میخوره اینجوریه..الیته کم نکردم..خودمو یادمه تا ۷سالگی داشتم..من خیلیا عصب ...

نه بخاطر مایعات نیست باید مغزش بهش دستور بده دیگه هنوز کوچیکه یا هم پس به خودت رفته حالا که اینجوری میگی

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
نه بخاطر مایعات نیست باید مغزش بهش دستور بده دیگه هنوز کوچیکه یا هم پس به خودت رفته حالا که اینجوری ...

اوهوم...یعنی الان شبا بیدارش نکنم ببرمش دستشویی..آخه همش خواب آلوده بیدارم نمیشه..اگرم بیدار نکنم کل خونه خیشی میکنه

اوهوم...یعنی الان شبا بیدارش نکنم ببرمش دستشویی..آخه همش خواب آلوده بیدارم نمیشه..اگرم بیدار نکنم کل ...

نمیدونم اگر فکر میکنی اینهمه مدت بیدارش کردی و تاثیر نداشته شبا پوشکش کن خب بزار خونه کثیف نشه زیر کولر هم نخوابونش سردش میشه شاید برا اونه اگر شب ادراری نباشه که تا ۴ یا ۵ سالگی خودش اوکی میشه ولی اگر باشه احتمال داره تا ۱۰ سالگی ادامه پیدا کنه

نمیدونم اگر فکر میکنی اینهمه مدت بیدارش کردی و تاثیر نداشته شبا پوشکش کن خب بزار خونه کثیف نشه زیر ک ...

اها ممنونم

سلام خوبید شما جایی گفتید خودتون بتا هستید همسرتون الفا 

اونموقع بارداری اولتون بود بچتون سالم شد؟نوع مینورش چی هس؟بچه دومتون ازمایش خاصی حین بارداری انجام دادید؟سالم هستند؟

من بتام همسرم الفا دخترم پنج سالشه مینور هس ولی نوعشو ازمایش ندادیم الان دوس دارم برا بچه دوم اقدام کنم ولی میترسم 

سلام خوبید شما جایی گفتید خودتون بتا هستید همسرتون الفا اونموقع بارداری اولتون بود بچتون سالم شد؟نوع ...

سلام ممنونم خوبم شکر....من هر  دو بچه هام سالم هستن.... یکیشون آلفا یکیشون بتا...نه هیچ آزمایشی انجام ندادم...یعنی لازم نبود که انجام بدم