2777
2789

خانوما خاهش میکنم بیایین وقتی چله گرفتید کی حاجتتون گرفتید ? ??اوایل شروع چله وسطش آخراش یا وقتی تموم شد؟ چه چله ای گرفتید

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط با چله من یتق ا...حاجت گرفتم اونم تو چله ی اول نه بلکه اواسط چله دوم حاجت گرفتم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

من فقط با چله من یتق ا...حاجت گرفتم اونم تو چله ی اول نه بلکه اواسط چله دوم حاجت گرفتم

چطوری چلش؟؟ایه ۳طلاق رو میگی؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم اینطور نیست که بگی چله بگیرم حتما اجابت میشه دیگه بستگی به حکمت و خواست خدا یا مصلحت ما و هم بستگی به این که چقدر ترک گناه کنیم و خدا رو تو کارهامون مد نظر داشته باشیم

من خودم با چله ی نماز استغاثه به امام زمان بعد نماز صبح آخراش بیماری خودایمنیم که چهار پنج سال درگیرش بودم یه دفعه به لطف خدا خاموش شد

چطوری چلش؟؟ایه ۳طلاق رو میگی؟؟

روز پنجشنبه غسل کنید و وضو بگیرید، سپس دو رکعت نماز بخوانید. بعد از آن 100 مرتبه ذکر صلوات را بگویید و آیه “و من یتق الله” را ۱۷۹ بار مرتبه تکرار کنید.

ب) این ترتیب را تا چهل روز تکرار کنید و پس از آن به حالت عجز از خداوند طلب استجابت دعا کنید.

در چهلمین روز این آیه مبارکه را 179 مرتبه تکرار کنید. (در مجموع 6380)

غسل و نماز و ۱۷۹ بار خوندن آیه  فقط مال روز اول و آخر هست

از روز دوم تا سی و نهم فقط ۱۵۹ بار آیه خونده میشه

بهتر هست موقع استجابت دعا مثلا بعد از نماز صبح خوند بشه 

تو پریدی هم میتونید آیه رو بخونی 

مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

هر که از خدا پروا کند، خدا برای او راه بیرون شدن (از مشکلات و تنگناها را) قرار می‌دهد. و او را از جایی که گمان نمی‌برد روزی می‌دهد و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، (و) خدا فرمان و خواسته‌اش را (به هر کس که بخواهد) می‌رساند؛ یقیناً خدا برای هر چیزی اندازه‌ای قرار داده است.

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

چه جوریه میشه توضیح بدی لطفنذکرش همینیه که گفتی؟واسه شروعش روز مشخص داره؟

پست بالا جواب دادم

پست بالا جواب دادم

هر روز باید غسل کرد؟

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤