المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 عنوان یبوست گرفتم حتی خون اومد چکارکنمخب شمسریع 919 بازدید | 90 پست ۲.۳روزه یبوست گرفتم وای گلاب به روتونرفتمسرویس بس فشار اوردم انگار یکی دوقطره خون اومداخر دیدمنمیشه اومدم بیرونچی بخورم فورا خب شم وای چقد بده وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن 1403/06/28 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دهنم_پره_ساکت_شو عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 2710 روغن زیتون بخور ببینم ای خداااااااااااااااا از دست این بندههات کجا فرار کنم؟
شرمندمخدا عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 1014 انجیر رو بزار خیس بکشه آلو انار انگور میوه و سبزیجات پودر پیدرولاکس پسیلیوم آب فراوان برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات
دخترنازم۳۱۷ عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 3478 بارهنگ و برگ سنا رو ۱۰دقیقه بجوشون بخور خیلی عالی اثر میکنع
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 انجیر رو بزار خیس بکشه آلو انار انگور میوه و سبزیجات پودر پیدرولاکس پسیلیوم آب فراوان انجیر نداریم ک....خیلی حالمبده فردا میرم داروخونه این پودر میگیرم وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
refighsamimi عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 4860 تجربه خودم اینکه صبح قبل ۸صبحانه بخور بروپیاده رویهرشب قبل خواب شکتو ۱۰دیقه با روغن زیتون ماساژ بده ♥️♥️
merida89 عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 6460 دور نافت رو با روغن زیتون چرب کندمنوش سناوپودرگل محمدی بخور خیلی خوبه
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 بارهنگ و برگ سنا رو ۱۰دقیقه بجوشون بخور خیلی عالی اثر میکنع ازعطاری باید خرید دیگه؟ وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
amalis عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 4549 نیم کیلو انجیر سیاهتا صبح مشکلت حله تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
دخترنازم۳۱۷ عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 3478 ازعطاری باید خرید دیگه؟ آره عزیزم برای بواسیر هم خوبه من بخاطر یبوست شدیدی که داشتم بدجوری بواسیر گرفتم و از درد نمیتونستم بشینم
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 تجربه خودم اینکه صبح قبل ۸صبحانه بخور بروپیاده رویهرشب قبل خواب شکتو ۱۰دیقه با روغن زیتون ماساژ بده ۲.۳روزه اتفاقا صبح زود پامیشممیرم سرکار اتفاقا آبم خیلی میخورم نمیدونم چرا این جور شدم 😔برم روغنبزنم ب خودم پس وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن