2777
2789
عنوان

کسی بچشو ژیمناستیک میفرسته

295 بازدید | 29 پست

👋 

دخترم ۲ ماهه ژیمناستیک میره خیلی خوب یاد نگرفته...ولی خودش دوست داره بازم بره....البته ترسو هم هست هر حرکت جدید رو با ترس و لرز میره

نمیدونم بازم بزارمش یا نه!

کسی هست منو راهنمایی کنه؟

میخوام بدونم همه بچه ها اینطورین یا فقط دختره من میترسه...و اینکه ادامه بده بهتر میشه

آخه ساله بعد میخوام بزارمش والیبال.میخوام یکم منعطف بشه و آماده 

اگه دوست داره بزار بزه حتی اگه بتزسه

وای خدا بهم یه دختر و پسر بده از ۴ سالگی میزارمشون باشگاه:)))

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من سه ماهه داره میره تازه یه کم داره راه می افته باید خیلی صبوری کنی بچه منم خیلی محتاط

آخی عزیزم

چندسالشه؟

دختر منم محتاطه...همش میترسه

غلت میزنه؟بالانس چطور؟

پنج غلت اره بالانس هم با ترس و لرز اونم فقط کنار دیوار

غلت از پشت هم میره؟

دختره من بالانس رو کمک میکنم میره.تازه یاد گرفته بود که دیگه رفتیم مسافرت حالا دوباره میخوام بفرستم

ولی با علاقه میره باشگاه...