2777
2789
عنوان

چقدر با شوهرتون راحتین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 31 پست
در حد معمولی، خیلی صمیمی نیستم نمیتونم همه حرفام بهش بزنم، اگر کاری ازش بخوام حتما قبلش لطفا میگم

عزیزم لطفا گفتن نشونه ی ادبته ربطی به راحت بودن و نبودن نداره منم میگم بی‌زحمت فلان کارو بکن یا ببخش فلان چیز رو میتونی بیاری

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از همسر باید باهاش رفیق باشی رفیق صمیمینگفتم اینکارو انجام بدی میخام بگم صمیمت باید خیلی زیاد با ...

میخوام یه حرفی بزنم صد بار سبک سنگین میکنم 

بیشتر حرفام رو نمیزنم 

نمی دونم چرا اینجوری شدم انگار لال شدم 

ادم بداخلاقی نیست یا مثلا بهم گیر نمیده اون آدم راحتیه ولی من یه جوریم

منم مثل شما بودم حتی تو رابطه همش کنارگیری میکردم الان ۱۷ ساله ازدواج کردیم خیلی راحتیم باهم

زندگیم تک دخترمه🩷

میخوام یه حرفی بزنم صد بار سبک سنگین میکنم بیشتر حرفام رو نمیزنم نمی دونم چرا اینجوری شدم انگار لال ...

دوسش داری اصلا؟!

محبت میکنی بهش؟

اگه اینجوری نیستی اخلاقت اصلا مورد پسند یه مرد نیست مردا بیشتر زن خوش سر و زبون و سلیطه دوس دارن

چرا آخه مگه شوهرت نیست،من امن ترین و راحترین جا برام کنار شوهرمه شما هم به مرور اینجوری میشی

اخه چند بار بهم دروغ گفته 

چند تا هم پنهان کاری کرده 

همین باعث شده که نسبت بهش اینجوری بشم 

قبلا هم باهاش راحت نبودم ولی دیگه انقدر کنارش غریبی نمیکردم 

دوسش داری اصلا؟!محبت میکنی بهش؟اگه اینجوری نیستی اخلاقت اصلا مورد پسند یه مرد نیست مردا بیشتر زن خوش ...

خونه پدری سلیطه بودم ولی به حرفم گوش نمیکردن 

احساس میکنم حرف زدن بی فایده س و به حرفم گوش نمیده 

حتی بعضی وقتا نظرم رو هم میخواد میگم هر جور خودت صلاح میدونی 

اخه چند بار بهم دروغ گفته چند تا هم پنهان کاری کرده همین باعث شده که نسبت بهش اینجوری بشم قبلا هم با ...

اینا رو حل کنید دلت باهاش صاف بشه تا زندگی بهت سخت نگذره صحبته یه عمر زندگیه ایشالا کنارش به آرامش برسی