2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی معلم شدن هم هم چین جالب نیست هزاران شغل بهتر دیگه وجود داره . اگه بخوای دولتی کار کنی خیلی آ ...

چ شغلی بنظرتون خوبه

و روزی از میانه این ویرانه خواهم رویید:)🌱پرنسس سایت🎀😁

بله ولی معلم شدن هم هم چین جالب نیست هزاران شغل بهتر دیگه وجود داره . اگه بخوای دولتی کار کنی خیلی آ ...

استارتر اینا بستگی به علاقت داره. من معلمم و هزاران شغل همتراز با این شغل وجود داره که حاضرم دوباره از بینشون معلمی رو انتخاب کنم. چون موفقم

استارتر اینا بستگی به علاقت داره. من معلمم و هزاران شغل همتراز با این شغل وجود داره که حاضرم دوباره ...

میتونم بپرسم سابقه تدریستون چندساله؟

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم

خاله من این رشته رو خوند بیکاره

ولی خب بزرگتر فکر کن یه رشته بهتر انتخاب کن یا برو دنبال حرفه پردرامد

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

استارتر اینا بستگی به علاقت داره. من معلمم و هزاران شغل همتراز با این شغل وجود داره که حاضرم دوباره ...

شما از چ طریقی معلم شدید؟رشتتون چی بود

خاله من این رشته رو خوند بیکارهولی خب بزرگتر فکر کن یه رشته بهتر انتخاب کن یا برو دنبال حرفه پردرامد

چ دانشگاهی خونده بودن؟دنبال کار رفتن؟

من عاشق معلمی ام ولی فرهنگیان قبول نشدم و دیگه توان پشت موندن برا فرهنگیان رو ندارم تصمیم گرفتم برم علوم تربیتی معلم بشم یا برم ادبیات استاد بشم چون پشت کنکور با شرایطی ک پیش اومده خیلی عذاب آور شده

چ شغلی بنظرتون خوبه

باید ببینی تو چه چیزی علاقه یا استعداد داری 

تو چه زمینه ای تحصیل کردی 

چه حرفه ای بلدی 

به نظر من آرایشگری و خیاطی از معلمی بهتره من خودم معلمم ولی پشیمونم 

در کل خیلی مشاغل دیگه هست معماری و طراحی هم به نڟرم خیلی خوبه دخترعموم معماری دانشگاه ازاد خونده الان مهامرت کرده کانادا چندین ساله کلی پیشرفت کرده بعد من معلمم هنوز سر ارایش و چادر گیرم . باورت میشه ازم تعهد گرفتن ارایش نکنم ! حالا فکر نکنی من میکاپ حرفه ای میکنما نه . خداشاهده یه کرم پودر ساده با یه ریمل و یه رژ رنگ نود میزنم حتی خط چشمم نمیکشم !

باید ببینی تو چه چیزی علاقه یا استعداد داری تو چه زمینه ای تحصیل کردی چه حرفه ای بلدی به نظر من آرای ...

الهی

فرهنگیان بودین؟