2777
2789
استارتر اینا بستگی به علاقت داره. من معلمم و هزاران شغل همتراز با این شغل وجود داره که حاضرم دوباره ...

اتفاقا منم استعداد معلمی داشتم و تو تدریس عالیم ولی سر مسائل گزینشی به شدت متنفر شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق معلمی ام ولی فرهنگیان قبول نشدم و دیگه توان پشت موندن برا فرهنگیان رو ندارم تصمیم گرفتم برم ...

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری

ولی یادت باشه معلمی محدود به استخدام آموزش و پرورش نیست. یه رشته خییییلی گستردس با کلییی شاخه های مختلف. اگه بخوای سر همون حرف کلیشه ای بمونی که معلمی همش تعطیلیه و نهایت ۶ ساعت کار در روز، مطمئنا حقوق پایینی گیرت میاد و همیشه ناله می‌کنی. ولی اگه زحمت بکشی، براش تلاش کنی، برا خودت برند سازی کنی و... هم درآند هم کلاس کاریت خیلی بالاتر میره

سر مسائل گزینشی فکر کن ازت تعهد بگیرن که ارایش نکنی در صورتی که ارایشت ملایمه

منطقه به منطقه فرق میکنه شاید. من ذاتا آرایش نمیکنم ولی بیرون رفتنی لباسو اینا رو رعایت نمیکنم تا حالا شکر خدا مشکلی پیش نیومده. از این به بعدو نمیدونم😂

بله

گلم اطلاع دارین اگه کسی سال پنجم تعهدش بخواد از آ پ خارج بشه حدودا جریمش چطور محاسبه میشه؟؟؟؟

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
منطقه به منطقه فرق میکنه شاید. من ذاتا آرایش نمیکنم ولی بیرون رفتنی لباسو اینا رو رعایت نمیکنم تا حا ...

منم ارایش زیادی نمیکنم در حد کرم و ریمل و رژلب زنگ نود اونم فقط برای اینکه چهرم بی روح یا خوابالود نباشه اول صبح اصلا اهل ارایش غلیظ نیستم ولی خب تازه داریم استخدام میشیم همه رو از زیر ذره بین رد میکنن .

منم سر این موضوع ناراحت میشم همکارای با استعدادو به خاطر این مسئله از دست میدیم

من زمانیکه خودم دانش اموز بودم اگر معلمی نمیخواست بیاد کلاس رو میسپرد دست من . چند تا از معلمامون حتی برگ های امتحانی رو میدادن من تصحیح کنم . چون شاگرد ممتاز و مسئولیت پذیر بودم و بهم اعتماد داشتن . از همون موقع استعداد معلمی داشتم . تو دانشگاهم برای ارائه هام وقت میزاشتم و همیشه بازخوردای خوبی از اساتید و هم کلاسیام میگرفتم کاملا با انگیزه بودم ولی الان اصلا متنفر شدم و دلم میخواد استعفا بدم اگه به خاطر خانوادم نبود حتما استعفا میدادم

چ دانشگاهی خونده بودن؟دنبال کار رفتن؟

دولتی خونده بود

اره رفت ولی خب نشد دیگه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.