2777
2789
عنوان

دفع کیست رحم

79 بازدید | 2 پست

همونطوری که تو تاپیک های قبلم هست من دوماهه پریودام بهم ریخته کل این دوماهو یا خونریزی داشتم یا لکه بینی دیگ دیشب داشتم از ترس پس میفتادم من ب طب سنتی خیلی اعتقاد دارم دیشب دستوری ک میدونستم برای کیست خوبه رو انجام دادم و امروز ی چیزایی دفع کردم ک واقعا حالم بهم خورد (عکسم گرفتم ولی نمیذارم نکنع کسی حالش بد بشه) امروز نوبت دکتر داشتم دیگ نرفتم از خوشحالی😅

کسانی ک کیست دارن دوس داشتین انجام بدین بی نظیرهههههه 

زاج سفید رو از عطاری بگیرید تو ظرف لعابی بندازید و بذارید رو حرارت خییییییلی ملایم تا کاملا پف کنه و آب بشه بعد اینکه اب شد حرارتو خاموش کنید و بذارید سرد  و خشک بشه بعد از ظرف بکنید و کاملااااااا بکوبید تا پودر بشه وقتی کاملا پودر شد بهش در حدی عسل اضافه کنید ک خمیری شکل بشه و بعدش یک قاشق روغن زیتون فرابکر بزنید و با اپلیکاتور تزریق واژینال انجام بدین دختر خانومای مجرد ب هیچ عنوان انجام ندین اگ زخم دهانه رحم دارین هم انجام ندین از اولین روز پاکی تا روزی ک پریود میشین باید هرشب تزریق کنید 

کیست دفع کردین منم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.