2777
2789

کسانی که تاپیکهام رو دنبال می‌کنند و از شرایط زندگیم خبر دارن میدونن که من خیلی کم از خونه بیرون میرم چون پرستار ۲۴ ساعته مادرم هستم.

نهایتا تا سر کوچه برم نون بخرم و میوه وخریدهای سوپرمارکتی.

پس خرید اینترنتی زیاد دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهره من کاملا معمولیه...اما رفتارم صمیمی با همه...

دو ساله که بسته های پستی منو شخصی میاره که اواخر احساس می کردم توجه خاصی به من داره.

حالا این بشر چون شماره من رو بسته ها هست. اینقدر وقیح شده که پیام داده من عاشقتم

حالا میخوای چه جوابی بدی

بلاکش کردم.

این کار پستچی تجاوز به حقوق دیگران هست... چه بسا این پیشنهاد رو به صدها نفر نداده باشه.

عزیزم من سن و سالی ازم گذشته . نه درگیر احساس میشم نه این ابراز علاقه ها رو باور دارم. 

چون از مادرت مراقبت میکنی خیلییییی خوشبخت میشی خیلی خوشبحالت بسپر بخدا اگه بخوادت میاد جلو

ای وای نه... میخام صدسال سیاه نیاد. هر وقت بسته ای  اورده قبل از بسته بوی سیگارش رو‌تحویل داده.

من از اتفاق امروز دلگیر و ناراحتم.

بلاکش کردم.این کار پستچی تجاوز به حقوق دیگران هست... چه بسا این پیشنهاد رو به صدها نفر نداده باشه.عز ...

شاید فقط به از شما خوشش اومده

میتوستید بهش یه فرصت بدین ببینید رفتارش برخوردش چطوریه اگه بد بود رد میکردین ازدواج غیر سنتی همین جوری دیگه ایرادی نداره به نظرم 

آدم نمیتونه همیشه تنها بمونه 

شاید فقط به از شما خوشش اومدهمیتوستید بهش یه فرصت بدین ببینید رفتارش برخوردش چطوریه اگه بد بود رد می ...

ازدواج کجا بود. گفت حداقل بزار روزی یک ربع چت کنیم . من چند سالی بزرگترم شاید هفت هشت سال...

ضمن اینکه من چیزی برای اینکه کسی عاشقم بشه ندارم. کاملا خاکستریم... 

ازدواج کجا بود. گفت حداقل بزار روزی یک ربع چت کنیم . من چند سالی بزرگترم شاید هفت هشت سال...ضمن اینک ...

چرا نداری مطمئنم داری هر کسی به نوعی

یکی ظاهر زیبا داره بقیه جذبش میشن یکی رفتارش خوبه یکی مهربونه

احساستت رو از بین نبر 

میدونم سختی ها باعث شده منطقت بیشتر بشه 

ولی با صد درصد منطق زندگی کردن خیلی اذیت میشی 

ضمنا تو خاکستری نیستی طلایی هستی عزیز

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا