2777
2789

از دست این شوهر دارم دیونه میشم هرچی میکنم تو حلقش بدتر میشه که هرچی بهش میرسم بدتره خیلیارو میبینم ب شوهرشون اهمیت نمیدن شوهرای خوش هیکلی دارن ولی منی که روز تا شب دارم میگردم یه چیز مقوی بدم بخوره بلکه یه کم گوشت بگیره لامصب نمیگیره از بس حرفهای پشت سرشو شنیدم خسته شدم هرکار میکنم چاق شه که مردم پشت سرش نگن آیا چیکار میکنه چرا اینجوریه چرا لاغره خیلی عذاب میکشم دلم میخاد چاق بشه لااقل از این خشکی در بیاد😭 این چرا وا نمی‌ده یه مثقال گوشت نمییگیره اخه

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

وای اسی

پارتنر منم همینطوره🥲خودشم تلاشی نمیکنه

هم قدش کوتاهه هم لاغر

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد بیاد خواستگاری گفتم تا چاق نشی نمیخوام بیایی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

قبل ازدواج چشم روی سرت نبود خواهر؟ 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)||

کاش لااقل مثل مجردیاش میشد اون موقع هم لاغر بود ولی در این حد نبود بخدا این حدی من بهش میرسم خودش میگه مامانش بهش نمیرسیده همش صبحونه های چاق کنندع همراهش میکنم عین یه مادر دورش میگردم ولی ناامیدم کرده 

بچس مگه🧜‍♂️

ادم که هست بخدا دختر خاله هامو میبینم شوهراشون روز بروز چاق تر میشن این هرچی به آب می‌ره بهش میگم مونده استخوناتو آب کنی فقط😞

عزیزم گوشت زدن با خوردن بوجود نمیاد با عضله سازی درس میشه بفرستش باشگا

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

وای اسیپارتنر منم همینطوره🥲خودشم تلاشی نمیکنههم قدش کوتاهه هم لاغر

شوهر من قدش کوتاه نیس ولی انگاری بدنشو تراشیدن از بالا تا پایین عین ۱ میمونه باسنم نداره بازو ندارن شونه های بزرگ نداره دیونم کرده بخدا

پر کاری تیروئید نداره؟ چک آپ داده؟

نمیدونم فکر نکنم داشته باشه چون وقتی میرن سرکار آزمایش میدن یعنی تو اون آزمایشات مشخص نیس،؟