2777
2789
عنوان

مامان اگه تو زنده بودی حتما الان نگران حال من بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 23 پست
منم مامانم پیش خداست. چند ساله همه چی رو تنهایی بارش رو کشیدم ، خواهر ندارم ، برادرام فقط فکر خودشون ...

من هیچکسو ندارم هیچکس ایناهم فک نکن خواهر برادر هستن 

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم خیلی محتاجم به این دعاهای خوب ❤️❤️😔

اسم کاربریتو هم عوض کن(بدبخت)یعنی چی؟؟؟؟

تو هنوز جوونی این حرفا یعنی چی...دوست داری مامانت تو رو اینطوری ببینه و از داشتن دختر ضعیف ناراحت بشه...ازدواج کردی یا مجردیی؟

چند سالته؟

چیکارا میکنی؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اسم کاربریتو هم عوض کن(بدبخت)یعنی چی؟؟؟؟تو هنوز جوونی این حرفا یعنی چی...دوست داری مامانت تو رو اینط ...

عوض نمیشه مگه اینکه لغو کاربری بشم  ۲۷ هستم متاهلم اما واقعا بدبختم کاش متاهل نبودم

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
من هیچکسو ندارم هیچکس ایناهم فک نکن خواهر برادر هستن

میدونه منم انگار برادری ندارم فقط فکر خودشون و منافعشون هستن، پدر گاو شیردهشون هست...برای خودشون حاضرن هزاربار از روت رد بشن

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
حالت چطوره تونستی فراموشش کنی برا فوتش کنار اومدی یانه

۱۰ سالهولی هنوز جاش خالیه خیلی هواشو میکنم مخصوصا چون خواهر ندارم طلاق گرفتم و زن داداش که فامیل نمیشه کاری میکنن رابطه رو بهم بزنن 

با اینکه اهل دخالت تو رابطه داداشام با خانوماشون نیستم ولی خو برادرا میبینن رفتار اونا اگه بگن چرا این کارو کردی اینو از چشم من میبینن با اینکه به جان پسرم اصلا روزی حرف نمی زنم 

عوض نمیشه مگه اینکه لغو کاربری بشم ۲۷ هستم متاهلم اما واقعا بدبختم کاش متاهل نبودم

چرا اینطوری حرف میزنی.؟چند تا بچه داری؟از زندگیت راضی هستی....ی کم از شوهرت بگو.........

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

یه بچه نه معتاد شیشه شده

وای....

چقدربد......حتما خیلی اذیت میشی.....چون شنیدم اعتیاد به شیشه خیلی بده،،،،فاجعه است

چیکار میکنی شما

خدا لعنت کنه کسایی رو که برای سود و جیب خودشون جوونای مردمو بدبخت و معتاد میکنن

خدا به دادت برسه....