2777
2789

سلام گلیا ایشون گوشیشون زنگ خورد و خیلی الکی الکی حرف زدن و از خونه رفتن بیرون گفتن میرن محل کارشون من سریع تا رفت دسشویی ریز مکالماتشو با همراه من گرفتم که ظاهراً خودشون به خودشون زنگ زدن از عصرم هی بهونه های مختلف میاورد از خونه بره بیرون بعد به محل کارش زنگ زدم گفتن مگه قرار بود بیاد؟؟ بنظرتون چیکار کنیم ؟ 

با عرض معذرت پدرشو دربیار 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از حرف زدنش مشخص بود داره الکی الکی حرف میزنه و ما نمیدونیم چطوری به روش بیارم دقیقا بعد این که تماسم با محل کارشو قطع کردم سریع بهش زنگ زدم گفت فلان جام بعد دوباره عوض کرد حرفشو گفت فلان جام گفتم چی؟ گفت محل کارمم 

سلام دوتا علت داره یا پنهانی با خانوادش حالا مادر پدرش یا خواهربرادرش کاری داره‌.. یا اینکه پای زن . ...

اصلا به محض این که گوشیو قطع کرد گوشیو برداشتم شماره پاک کرده بود 

عزیزم رها کن و اصلا به این موضوع فکر نکن و از خداوندی که حاکم بر دلهاست بخواه مهر شما رو طوری به دلش بندازه که زندگیت سراسر آرامش باشه و از خدا بخواه که شک و وسواس رو ازت دور کنه

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

من فکر میکنم نمیزاری با دوستاش بگرده

نه اصلاااااااااا

در اصل من دارم جای مامانم حرف میزنم من ۲۰ سالمه برادرم ۱۶ سالشه من فهمیدم و نمیدونم چیکار بکنم