2777
2789

جانم عزیزم بپرس

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم عزیزم بپرس

سونو دادم دیروز دکتر نیگه تا حالا کجا بودی بزرگ شده فیبرومت  باید جراحی کنم . درحالیکه من اصلا علایم نداشتم 🥲 پریودامم منظم بود ولی خونریزیم زیاد بود. الان دارم از استرس میمیرم شما فیبروم داشتی؟

سونو دادم دیروز دکتر نیگه تا حالا کجا بودی بزرگ شده فیبرومت باید جراحی کنم . درحالیکه من اصلا علایم ...

بله عمل کردم.چند سانته؟؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
۹ سانت

فکر کنم ۹ سانت رو بشه لاپاراسکوپی کرد 

ببین تجربه ی من برای عمل اینکه با چند تا دکتر مشورت کن زود زیر بار عمل نرو دکترای دست به تیغ زیاد شدن که واسه منافع خودشون جراحی میکنن

۹ سانت

زایمان داشتی؟سزارین؟

عمل داشتی چندسانت بود؟

نه هنوز کوچیکن دارن زیادمیشن میترسم خیلی 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اخه اصلا دیگه توان جرتحی ندارم دوقلو دارم سخته برام

امیدوارم که بشه با دارو حل بشه 

مال من ۱۴ سانت بود.منم درد نداشتم ولی اواخر روی کلیه ام فشار آورده بود و رحمم رو بزرگ کرده بود.چند تا دکتر گفتن باید کلا رحم و فیبروم رو با هم دربیاری.اما خدارو شکر دکتر خودم تونست فقط فیبروم رو جراحی کنه