2777
2789
عنوان

وضعیت خونه ام

139 بازدید | 7 پست

روزانه ۳ چها ساعت کار میکنم تا ۳ ساعت ظاهر خونه تمیز باشه 

دوباره روز از نو روزی از نو .... 

دو تا بچه کوچیک دارم که برا خونه ن ا م و س نمیزارن ... 

نون خورد میکنن کف خونه 

میرن بالا اوپن میریزن وسایل رو پایین 

یهو تو اشپز خونه میرم میبینم ماست و از یخچال برداشتن مالیدن زمین 

یا خمیر دوندون رو به دیوار 

شیطونن و صندلی میزارن زیر پاشون به همهههه چی دست میزنن . 

انقد کارای روزمره ام زیاده که مهلت به کار عمیق نمیرسه ... 

مامانمم میاد 

وقتی میبینه گردو خاک دارم یا دیوارم نقاشیه همش بهم میگه تنبلی و کثیفی .... 

منم دیگه از توضیح خستم .

کالری شماری وزن اولیه ۹۲ 💁‍♀️ هدف اول ۸۷ 🙆‍♀️ هدف دوم ۸۲ 🙆‍♀️ هدف سوم ۷۷ 🙆‍♀️ هدف اخر ۷۲ 🙆‍♀️.                        تاریخ شروع تقریبا ۱ آذر ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل مامان من

هی میاد میگه فکر نمی‌کردم دخترم خونه اش این طوری بشه

هر چقدر توضیح میدم میگه مگه ما بچه نداشتیم ؟!! تازه لباسشویی ظرفشویی و..اینا نبود ولی خونه و بچه ها از تمیزی برق میزدن 

ولی من واقعا نمیتونم ترجیح دادم بزارم راحت بازی کنن تا هی دعوا کنم و حکومت نظامی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

به حرف مادرت اهمیت نده‌. اولویت یه خانم با بچه کوچیک تمیزی خونه نیست. آسایش بچه هایش آسایش خودش و همسرش و کیفیت زندگی شونه. اولویتت رو تغییر نده. فردا بچه ات نمی گه خونمون همیشه تمیز بود. می گه مامانم هر شب برامون کتاب می خوند. باهامون بازی می کرد. ماست رو مالیدیم در یخچال باهم نقاشی کردیم بعد با هم تمیزش کردیم.