2777
2789
عنوان

لطفاً خواهرانه راهنمایی کنید 🌹

62 بازدید | 8 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

من از هم دانشگاهی پسرم خیلی خوشم میاد به عنوان رل ولی اون خیلی باهام حال می کنه به عنوان دوست 

چطور با این قضیه کنار بیام منو نمی خواد 

چون واقعا از هر لحاظ اونی هست که من می خوام

ترکمنم💚❤️

هیچ آدمی کامل نیست یکم که باهاش وقت بگذرونی اینو متوجه میشی ولی اگه واقعااااا دوسش داری زرنگ باش و ...

اون آب پاکی رو ریخته رو دستم که فقط به چشم دوست نگام می کنه مگه معجزه بشه ی جور دیگه منو بخواد 

ترکمنم💚❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه واقعا دوسش داری و نمیتونی کنارش بذاری بدستش بیار این حرفا که آی من نمیخوام و اینا چرت و پرت مردونه اس مردا سیاست زنانه خیلی قوی تره ولی جوری پیشش وانمود کن که اصلا برات مهم نیست اگه بفهمه دوسش داری کنسله

ببین اگه واقعا دوسش داری و نمیتونی کنارش بذاری بدستش بیار این حرفا که آی من نمیخوام و اینا چرت و پرت ...

نه می‌دونه دوسش دارم😂

اصلأ بلد نیستم سیاست و اینکه حس میکنم از هدف اصلی زندگیم می افتم اگه بخوام جذبش کنم 

ترکمنم💚❤️

نه می‌دونه دوسش دارم😂اصلأ بلد نیستم سیاست و اینکه حس میکنم از هدف اصلی زندگیم می افتم اگه بخوام جذب ...

خب پس بذارش کنار دنیا پر از آدماییه که تو مسیر تو قرار میگیرن و ممکنه تو دوسشون داشته باشی حتا بیشتر