2777
2789
عنوان

حس ششم🤌

81 بازدید | 6 پست

آقا یه بار به تایپکی جواب دادم درباره حس ششم هزار نفر ازم سوال پرسیده بودن که من با فلانی ازدواج میکنم؟؟من کنکور قبول میشم؟؟ فلانی منو دوست داره؟؟ کی بچه دار میشم؟؟.....آقا من حس ششم قویه علم غیب ک ندارم جادوگر که نیستم😂به هیچکدوم جواب ندادم چون زیاد بودن ولی جالب اینه یکی زیرشون به همه ی سوالا جواب داده بود مثلا طرف گفته بود من کی ازدواج میکنم گفته بود سال دیگه یا یکی گفته بود من بچه دار میشم گفته بود اره🤣مردمو گیر آورده الکی

من حس ششم واقعا قویه یعنی طرف میگه پشت این کارت چه عددیه عددی که میگم درست در میاد یا مثلا یه بار یکی تایپک زد لباسم چه رنگیه من با خودم گفتم صورتی بعدا جوابارو دیدم تا آخر دیدم لباسش صورتی بود هرچی که در لحظه اول حس ششم به ذهنم میگه درست در میاد همیش اینجوری بوده همیشه از بچگیم ولی دیگه حرفای اینایی که میگن کی بچه دار میشی کی ازدواج میکنی رو باور نکنین اصلا اینا جز حس ششم محسوب نمیشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میشه منم بگید

من به یه اقایی علاقه مند شدم ارتباطمون کاریه باهم

چند وقت پیش برای اولین بار یذره ازم تعریف کرد از ظاهرم و یه چندباری تکرار کرد

بنظرتون این تعریفا ادامه پیدا میکنه ؟  اونم بهم حسی داره ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت