2777
2789

یه دستبند و یه انگشتر و  یه جفت گوشواره دخترم‌  تو کیف کوچیکی بودن که همیشه کلیدای گاوصندوق رو میزاشتم توش الان همشون گم شدن دارم سکته میکنم وجب به وجب خونه رو گشتم نیس که نیس 

به همسرمم نگفتم از ترس 

چیکار کنم خانوما 

به هر نذر و نیازی متوسل شدم 

از فشار خون دماغ شدم از دیشب  چند بار😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو شاید اون برداشته جاشو عوض کرده

نه اون اصلا دست نمیزنه میترسم بگم حساس بشه هی سراغشونو بگیره یه اخلاقی داره  تا ۱سال فقط غر میزنه و سرکوفت میکنه

نه اون اصلا دست نمیزنه میترسم بگم حساس بشه هی سراغشونو بگیره یه اخلاقی داره تا ۱سال فقط غر میزنه و ...

مگع کسی کلید خونتونه داره 

شاید اصلا دزد آمده 

الان دیگه کلید گاوصندوق هم گم شده باید بیشتر پیگیر باشی

آقا هستم
نه بابا اصلا کسی هم نیومده خونمون هیشکی

نذر حاجی سوزنی دوتا فاتحه بخونید یکی گرو نگه دارید جوابه . صلوات خیلی عالیه و اینکه گوشه روسری گره بزنید وقتی پیدا شد باز کنید . یک مقداری پولی هم میتونید به نیازمند بدید بعد پیدا شدن . من ۲ ماه بود گوشواره و پلاکم تابستون گم کرده بودم با همین روشا پیدا کردم ان شالله جوابه . تاپیکا قدیمی بخونید روشا خوبی گفتن کاربرا

نذر حاجی سوزنی دوتا فاتحه بخونید یکی گرو نگه دارید جوابه . صلوات خیلی عالیه و اینکه گوشه روسری گره ب ...

کلی نذر و نیاز کردم صلوات فرستادم چشم برا حاجی سوزنی هم نیت میکنم الان 

خیلی شرایط سختیه واقعا

کلی نذر و نیاز کردم صلوات فرستادم چشم برا حاجی سوزنی هم نیت میکنم الان خیلی شرایط سختیه واقعا

اره خدا کمک کنه پیدا بشه سریع به همسرت نگو قشنگ بگرد . منم ۲ ماه نگفتم حسابی گشتم . داخل کیسه جارو برقی هم بگردید پیدا میشه 

اره خدا کمک کنه پیدا بشه سریع به همسرت نگو قشنگ بگرد . منم ۲ ماه نگفتم حسابی گشتم . داخل کیسه جارو ب ...

نمیتونم بگم خیلی استرس دارم  خدا خدا میکنم پیدا بشه 

میگم فردا پسرم قفل ساز بیاره در گاو صندوق و باز کنیم ولی از گم شدن دستبند هیچی بهش نمیگم 

نمیتونم بگم خیلی استرس دارم خدا خدا میکنم پیدا بشه میگم فردا پسرم قفل ساز بیاره در گاو صندوق و باز ...

نگران نباشید این کارها کا گفتم انجام بدید و تاپیک قدیمی در مورد گم شدن طلا بخونید دعاها خوبی گفتن پیدا میشه