2777
2789
عنوان

آمپول پروژسترون برای پریودی

127 بازدید | 16 پست

دوستان گلم این امپول و اگر دکتر بنویسه برام توی شکمم تزریق میکنن یاعضلانی؟ چون من تنبلی تخمدان دارم ودرست پریودنمیشم تونت هم چیزی زیادنمیاره

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دکتر امروز برای منم نوشته باید برم بزنم

عضلانی میزنن ولی میگن بعد چند ساعت جاش خیلی درد میکنه و میسوزه و تا چند هفته ادامه داره

و اصولا بعد یک هفته ده روز میگن پریود میشی من که هنوز نرفتم بزنم ولی همین الان در موردش تحقیق کردم

کاربری دست چند نفره و همه هم شعور اینو دارن که توی موضوعات مربوط به خودشون شرکت کنن
اتفاقا دکتر امروز برای منم نوشته باید برم بزنمعضلانی میزنن ولی میگن بعد چند ساعت جاش خیلی درد میکنه ...

عزیزم اول سونو دادی یانه؟پریودیت چجوریه؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
عضلانی

ببخشید پس اونا چیه توشکم نزدیک تخمدان میزنن؟

آمپول برای بارداری .کسایی ک نازایی دارن یا تو مراحل ای وی اف هستن

متوجه شدم ممنونم

عزیزم اول سونو دادی یانه؟پریودیت چجوریه؟

دکتر برای من سونو و آزمایش خون نوشت و گفت تخم دان هام بزرگه و تقریبا تنبلی دارم امپولارو داد که بزنم بعد از روز اول پریودی گفت بشمار تا ۱۵ روز بعدش قرص (مدروکسی پروژسترون) بخور برای دو بار پریودی چون وزنمم بالا بود گفت باید کم کنی و بهم متفورمین ۵۰۰ داد هفته اول روزی یدونه صبحا که من چون نمیتونم گفت ظهر بخور هفته دوم یدونه صبح یدونه ظهر که من ظهر و شبش کردم هفته سوم یدونه صبح دو تا ظهر که من یدونه ظهر میخوام بخورم دوتاشو شب

بعد گفت اینو مصرف کن تا به وزن دلخواهت برسی قرصه قند رو کاهش میده و نباید سرخود مصرف کنی بعد گفت بعد دو دوره مصرف قرص اولی بیا دوباره دکتر

کاربری دست چند نفره و همه هم شعور اینو دارن که توی موضوعات مربوط به خودشون شرکت کنن

بهت طریق مصرف هارو گفتم اگر خواستی مصرف کنی ولی بهتره دکتر بری همینجوری نخوری مثلا این قرص دومیه شنیدم بعضیا سرخور مصرف کردن رفتن تو کما

دکتر برای من سونو و آزمایش خون نوشت و گفت تخم دان هام بزرگه و تقریبا تنبلی دارم امپولارو داد که بزنم ...

ممنون ازتوضیحت من سونو پارسال دادم تنبلی تخمدان دارم فولیکول هم داخل دوتا تخمدان هام مشاهده شد شما خیلی خوب بلدین عکس سونو رو بزارم میتونید بخونید؟

ممنون ازتوضیحت من سونو پارسال دادم تنبلی تخمدان دارم فولیکول هم داخل دوتا تخمدان هام مشاهده شد شما خ ...

سمت چپش نوشته به فارسی مشکلتو اصلا نیازی به خوندن عکس نیست وزنت زیاد نیست چون دکتر گفت یکی از دلایلی که تنبلی میگیری وزن خیلی بالاعه و به دنبالش احتمال گرفتن دیابت هست

سمت چپش نوشته به فارسی مشکلتو اصلا نیازی به خوندن عکس نیست وزنت زیاد نیست چون دکتر گفت یکی از دلایلی ...

بله وزنم یکم بالاست شما خیلی خوب راهنمایی میکنی الان مشکلتون حل شد ؟درمانتون موفق بوده؟