2777
2789
عنوان

واییی من خیلی روانیم لطفا بیایین

264 بازدید | 21 پست

نمیدونم چرا وقتی دارم با کسی صحبت میکنم همش این میاد تو مغزم که الان جیغ بزنم اون میترسه یا نه یا اگه یهو برم اون وسط برقصم چه واکنشی نشون میده؟ کلا خیلی روانیم بگین چیکار کنم با این ترم فکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی که سلطان روانی هام 😂 همیشه به اتفاقات وحشتناکی که هیچ وقت نیوفتاده فکر می‌کنم و حتی گاهی گریه میکنم که اگه این جوری شه من چیکار کنم😂پس پیش من از روانی بودن حرف نزنید که ادعا دارم😂😂😂

منم یا تو ماشین وسط اینکه یارو داره رانندگی می‌کنه دلم میخواد در ماشین رو باز کنم بپرم

واییییییی من یه بار تو ماشین تیپ اون فیلمارو میگیرم که یارو از خونه قهر کرده و رفته و یک تاکسی گرفته و داره به ناکجا آباد میره همینطوری سرم و گذاشتم رو پنجره ی ماشین ماشین همچین ترمز کرد که با دماغ رفتم تو صندلی

به خدا اصن من برا یه چیزای بی دلیلی گریه میکنم برای اون خانمه که توی فیلم بچش ایدز گرفته و مرده دارم ...

من فکر میکنم اگه بمیرم چی میشه یا برای کسانی که مردن و نمی‌شناسم گریه کردم یا اصن گریه کردن برای شخصیتی که داخل رویا پردازیم مرده😭😭