2821
2789

یه جای مطمئن تو خونه مراقبت از سالمندی چیزی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میتونه پرستار سالمند بشه که جاخوابم بدن

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

نمیتونم ‌ . پسرم همه داراییمه

حق داری من هنوز مادر نشدم نمیتونم درکت کنم انشاالله خدا کمکت کنه ... نمیشه با شوهرت اشتی کنی؟؟ نامزد منم به شدت بددله اگه بگم تا الان که هنوز نرفتیم زیر ی سقف چه بلاها به سرم اورده که باورت نمیشه ولی خب ببین هر چی باشه سایه ی مرد تو زندگی ادم باشه هر چقد بد شرف داره به تنهایی من الان اذیت میشم ولی از طرفی میگم خداروشکر سایش بالا سرمه شما که ی بچه هم داری هیچکی پدرش نمیشه سعی کن با شوهرت مداراکنی میدونم زندگی بامرد بددل خیلی سخته ولی نباشه هم هزارتا مشکل دیگه هست همیشه خانما باید کوتاه بیان و گذشت کنن چه میشه کرد عزیزم خوبه الان خودتو گل پسرت اواره بشین؟؟؟به جای کارکردن خونه غریبه ها و هزارتا منت و ماجرا خونه همسرت که خیلی بهتره ...

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز