2777
2789

اول اینکه انشالله قسمت همه بشه 🥺♥️

من بعد کلی سال حسرت و انتظار امسال خیلی یهویی  اولین بار قسمت شد و ۱۰ روز پیش راهی پابوسی اقا شدم ‌و چند روزیه برگشتم.

تو همه این سال ها اسم امام حسین که میومد گریه امونم نمیداد و دلم منفجر میشد و حسرت یبار کربلاش به دلم بود،

اما چند روزی که اونجا بودم خنثی خنثی بودم اصلا باورم نمیشد من ینی الان کربلام ! انتظار تموم شد! این امام حسینه  که اینجا خوابیده و من سفت ضریحشو گرفتم!! باورم نمیشه!

نه اشکی ! نه چیزی! خنثی خنثی! انگار من همیشه اونجا بودمو هر روز اقا رو میدیدم ! خیلی حس بدی بود انقد بی تفاوت بودن عذاب وجدان بدی داشتم تو دلم ، خیلیا اشک شوق دیدار اقا به چشمشون منم همینطوری زل زده بودم به ضریح! 

اونجا بود ک به خودم شک کردم نکنه ‌گناهی کردم نکنه اقا ازم دل خوشی نداره همین اشک شوقم ازم دریغ کرده، نکنه....

منی ک تا قبلش اسم کربلا و حسینش دلمو میلرزوند!

حالا از وقتی برگشتم فهمیدم کجا بودم و نفهمیدم انگار از خواب بیدار شدم و همه اون روزا رو تو خواب دیدم !دلم بد جور تنگ شده بدجورررر.

همیشه فک میکردم یبار برم کربلا دلم اروم میگیره ولی بدترم شد من اونجا هیچی نفهمیدم و اینجا دارم مث بچه ای ک از مادر دورش کرده باشن دلم میترکه هر لحظش که از ذهنم میگذره دیونم میکنه درحالی ک اونجا برام عادی بود و خنثی بودم.

شماهم وقتی اولین بار رفتین پابوس مث من بودین هیچی باورتون نمیشد و خنثی بودین!؟ 

میشه از تجربه اولین کربلاتون بگید ؟

منم همینجوری بودم

خواهرمم اولین بار میگه اینطوری بود

سری دومش که با ما رفت میگه تا پامو گذاشتم داخل ارامگاه قلبم به لرزه افتاد فقط میخواستم داد بزنم گریه کنم حالش خیلی بد بوده همیشه هم میدیم با چشم سرخ میومد بیرون اصلا از وقتی برگشتیم ادم دیگه ای شده😄

ولی من ...😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.