2777
2789
عنوان

اقتصاد یا مدیریت دانشگاه تهران⁉️

1572 بازدید | 24 پست

اول بگم هنوز کنکور ندادم ولی به این دوتا رشته علاقه دارم، 

خواستم بدونم کدومشون از نظر بازارکار و مزایا بهتره؟ 

و حدودا چه رتبه و ترازی میخواد؟

میشه این رشته ها رو تو یه دانشگاه خوب اورد؟ (درسم خوبه)

کلا به نظرتون رشته های خوبی هستن؟ 

اگه پیشنهادی دارین بگین لطفاا

عضو افتخاری خاندان بریجرتون👸🏻..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رتبه ام دورقمی بود و مدیریت رو انتخاب کردم. بازار کار خوبی داره. ادارات و بانکها و سازمانهای وابسته به بورس و کارگزاریها و بیمه ها و شرکتها و کلا" اکثر جاها به این رشته نیاز دارن

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
من رتبه ام دورقمی بود و مدیریت رو انتخاب کردم. بازار کار خوبی داره. ادارات و بانکها و سازمانهای وابس ...

میشه راجب رشته اقتصاد هم نظرتون رو بگین؟

آینده خوبی داره به نظرتون؟

میشه بازارکارش رو بگی؟و حدود تراز و رتبه ای که باید داشت

بازار کارش خوبه، و البته بستگی به تلاشت و ادامه دادنت برای حضور در یه کار خوب هم واقعا مهمه..باید پیگیر باشی...

اگه تهران بخوای ۳ رقمی روزانه و ۴ رقمی روزانه هم داشتیم مثلا ۲۵۰۰ اینا، اگه شبانه هم مشکل خوابگاه و.. نداشته باشی ۴۰۰۰ اینا قبولی، میتونی آخرین رتبه قبولی مدیریت دانشگاه‌های تهران رو چک کنی..

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
بازار کارش خوبه، و البته بستگی به تلاشت و ادامه دادنت برای حضور در یه کار خوب هم واقعا مهمه..باید پی ...

وای چقدر رتبه های خوبی میخواد، من درسم خوبه همه میگن حقوق میاری ولی به نظرم حقوق آینده خوبی نداره برام چون خیلی اشباع شده

نظرتون راجب رشته اقتصاد چیه؟

میشه راجب رشته اقتصاد هم نظرتون رو بگین؟آینده خوبی داره به نظرتون؟

دوستم اقتصاد خونده بود.خیلی از درسهامون مثل اقتصاد خرد و کلان شبیه به هم بود. من که دنبال کار میگشتم راحتتر، کار پیدا کردم. 

وای چقدر رتبه های خوبی میخواد، من درسم خوبه همه میگن حقوق میاری ولی به نظرم حقوق آینده خوبی نداره بر ...

من حقوق تهران خوندم، انصراف دادم ، اصلا نمیپسندم......

فکر خوبی کردی، ببین روانشناسی، علوم تربیتی و مشاوره یا مددکاری هم عالیه...

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
دوستم اقتصاد خونده بود.خیلی از درسهامون مثل اقتصاد خرد و کلان شبیه به هم بود. من که دنبال کار میگشتم ...

تو دوراهی گیر کردم نمیدونم کدوم بهتره برام

خیلی از همکلاسیام هدفشون رو انتخاب کردن و دارن براش تلاش میکنن ولی من هنوز موندم چیکار کنم، خیلی حس بدیه..

تو دوراهی گیر کردم نمیدونم کدوم بهتره برامخیلی از همکلاسیام هدفشون رو انتخاب کردن و دارن براش تلاش م ...

حساب کتاب کردن رو دوست داری؟کار توی نهاد مالی رو دوست داری؟وقتی راجع به مسایل اقتصادی صحبت میشه برات جذابه؟به روانشناسی فکر نکردی؟ من راستش اگه به عقب برمیگشتم روانشناسی میخوندم. 

من حقوق تهران خوندم، انصراف دادم ، اصلا نمیپسندم......فکر خوبی کردی، ببین روانشناسی، علوم تربیتی و م ...

من دوست دارم تو کار تجزیه و تحلیل داده ها باشم یا کلا تو شرکت ها کار کنم

برای همین بین اقتصاد و مدیریت موندم، حسابداری هم دوست دارم

ولی وقتی اسم این رشته هارو میارم بقیه که هدفشون حقوق و رشته های از این دست هست با چشم تحقیر نگاه میکنن😐