استالین مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 عنوان ایده بدید ب ای تزیین کلاس مهد کودک 98 بازدید | 4 پست خانم ها من اولین روزای کاریم هست در مهد .به عنوان مربی. مسیول اصلی مربیگری یک رده سنی و یک کلاس داد بهم و گفت به سلیقه خودم کلاس رو تزئین کنم .حالا با استیکر یا هر چی ... اینترنت زدم یه چیزایی دراوردم .ولی نیاز به همفکری دارم . مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚 1403/06/28 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
استالین مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 برای سقف کلاس فکرم اینه گل یا ستاره دریت کنم با کاغذ رنگی و اویزون کنیم .بچه ها جذب میشن . مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
mrs_abel_tree عضویت: 1391/03/03 تعداد پست: 4281 کاردستی فصل ها کاردستی شب و روز و ماه و ستاره یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
استالین مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 کاردستی فصل ها کاردستی شب و روز و ماه و ستاره مرسی عزیزم مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚