2777
2789
عنوان

دندون خراب

130 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

چندساله دندونام خرابه ..دندون جلویم دوتا کج😢

اعتمادبه نفسم صفره سردندونام...خسته شدم ازماسک زدن و درد کردنشون...ولی ازدندون کشیدن خیلیییی میترسم😓تاحالا نکشیدم ..میخام همه روبکشم مصنوعی بزارم😔

لثه هام عفونت داره برم بکشم خطرناکه؟

چی بخورم بغیراز قرص که عفونتش ۱هفته تموم بشه 

ممنون میشم راهنماییم کنین

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو داروخونه دهان شویه هم بخر مرتب روزی دو بار استفاده کن بعدم مرتب آموکسی سیلین یا آموکسی کلا بخور. ...

اها مرسی عزیزبابت راهنماییتون🙏🏻

ببین دندون کشیدن اصلا درد نداره اصلا.منم فک میکردم درد داره ولی اصلا.چندسالته ؟

۳۴.. ادم ترسویی هستم ..برای همین دوسه ساله دردمیکشم میترسم برم دندونپزشکی..الانم اینقدردردبهم فشاراورده میگم برم دنبالش

۳۴.. ادم ترسویی هستم ..برای همین دوسه ساله دردمیکشم میترسم برم دندونپزشکی..الانم اینقدردردبهم فشاراو ...

فردا صبح با خیال راحت برو که بعدش خودت خنده ات میگیره حتما برو نزار درد بکشی گناه داری