2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مدرسه ميري ب برنامه فلمچي رسيدن خيلي سخته ولي انسجام خوبي داره جامعه آماريشم بهترين چيزشه..گزينه ٢ چون ٣هفته ي باره ب برنامه ش ميرسي ولي معمولا اونايي ك ميرن گزينه ٢ از درس دور ميشن چون بين آزموناش فاصله س ولي سوالاش از قلم استاندارد تره قلم سخت تره سوالاش ب نسبت كنكور ولي ديدتو باز ميكنه باز ب خودت بستگي داره اگه واقعا ميخواي بخوني و مايه بزاري قلمچي ب نظر من بهتره

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
اگه مدرسه ميري ب برنامه فلمچي رسيدن خيلي سخته ولي انسجام خوبي داره جامعه آماريشم بهترين چيزشه..گزينه ...

مرسی که انقدر برام ارزش قائل شدید توضیح دادید😊💜😘🌹بله میخوام حقیقتا تمام تلاشمو بکنم انشاالله💚سال چهارمو غیر حضوری برداشتم پس وقتم بیشتره میتونم قلم چی برم احتمالا...

منکه از قلمچی راضی بودم مخصوصا که پشتیبانم هم عالی بود

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

فقط قلم چی

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

تو قلمچي خيلي تقلب ميشه هميشه كليد سوال قبل از آزمون لو ميره سوالاشم تو مايه هاي سال قبلترشه و اينم هست ك خيلي اوقات از كتاباي خودش سوال ميده ولي بازم ب نظر من از گزينه ٢ بهتره يعني ب خودت بستگي داره اگه ميخواي موفق شي و هدفت جديه از كتاباي خودش قبل آزمون نزن جوابا رو هم نخر همه ي ارنايي ك اينكارو ميكنن سر كنكور لو ميرن چون يهو خراب ميكنن

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember