یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه مدرسه ميري ب برنامه فلمچي رسيدن خيلي سخته ولي انسجام خوبي داره جامعه آماريشم بهترين چيزشه..گزينه ٢ چون ٣هفته ي باره ب برنامه ش ميرسي ولي معمولا اونايي ك ميرن گزينه ٢ از درس دور ميشن چون بين آزموناش فاصله س ولي سوالاش از قلم استاندارد تره قلم سخت تره سوالاش ب نسبت كنكور ولي ديدتو باز ميكنه باز ب خودت بستگي داره اگه واقعا ميخواي بخوني و مايه بزاري قلمچي ب نظر من بهتره
One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
منکه از قلمچی راضی بودم مخصوصا که پشتیبانم هم عالی بود
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
تو قلمچي خيلي تقلب ميشه هميشه كليد سوال قبل از آزمون لو ميره سوالاشم تو مايه هاي سال قبلترشه و اينم هست ك خيلي اوقات از كتاباي خودش سوال ميده ولي بازم ب نظر من از گزينه ٢ بهتره يعني ب خودت بستگي داره اگه ميخواي موفق شي و هدفت جديه از كتاباي خودش قبل آزمون نزن جوابا رو هم نخر همه ي ارنايي ك اينكارو ميكنن سر كنكور لو ميرن چون يهو خراب ميكنن
One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember