2777
2789
عنوان

خانمهای دو تا دختر دار

173 بازدید | 17 پست

که دخترهاشون بزرگ شدن الحمدلله ، 

ازین که الان پسر ندارید ، پشیمون نیستید؟ 

اگر برمیگشتید عقب، برای پسر دار شدن اقدام می‌کردید یا خیر؟ 

خواهش میکنم صادقانه جواب بدید. 

منم الان دو تا دختر دارم، و خیلی راضی م، تصمیم دارم همین دو تا رو داشته باشم، اما گاهی سوال برام پیش میاد بعدها پشیمون نشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ته دلت خيلى راضى بودى اين سوال برات پيش نميومد

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
اگه ته دلت خيلى راضى بودى اين سوال برات پيش نميومد

مامانم الان شهر دور تو بیمارستان بستریه، داداشام خودشون رو سریع رسوندن پیش پدرمادرم، اما من که دلم پر می‌کشه برم پیش مامانم ، شوهرم میگه نه، بچه هارو چیکار کنم تو بری. سر همین برام سوال پیش اومد نکنه دارم اشتباه میکنم 

خواهر من دوتا دختر داره، ۲۶ و ۱۹ ساله

خیلی راضیه. میگه هزار بارم زمان به عقب برگرده،برای پسر اقدام نمیکنم. و معتقده دور از جونش اگه یه روزی نباشه، دوتا خواهر بیشتر هوای هم و دارن و مونس هم میشن. تا یه خواهر و یه برادر

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

مامانم الان شهر دور تو بیمارستان بستریه، داداشام خودشون رو سریع رسوندن پیش پدرمادرم، اما من که دلم پ ...

هر خيرى قرار باشه از جانب بچه هات به تو برسه ميرسه

چه پسر باشن چه دختر💚

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️