2777
2789
عنوان

قرمه سبزی اینجوری میپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 140 پست
ملکه ب کمکت نیاز دارم😂🥲کی هستی بیام وقتتو بگیرم یه چند لحظه؟حالا یا تو یا سارا بیاین بینم چه رفتار ...

بگو جانم چیشده 😍😂

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزیم تلخ نشد عزیزم چشم این سری با روش شما میپزم منو شما قبلا برخوردی داشتیم با این لحن با من صحبت م ...

اینجا چون از خودتون تعریف کردید حمله کردند بهتون !!

حالا اگر بر عکس بود یه جوری دلداریتون میدادند که می رفتید سر آشپز یک رستوران بزرگ می شدید!😂

احسنت خوشم میاد از خانم های که برای آشپزی وقت میذارند معلوم خانم با سلیقه وخوش ذوقی هستید در آشپزی

با حرارت ملایم سرخ شده سبزی سوخته اینطور نیستنه طعمش عالیه سبزی اکه بسوزه طرف سریع متوجه میشهما خوزس ...

دهنم و اب انداختی  

من کلا قرمه سبزی زیاد نمیخورم

ولی مال اسی و شمارو دیدم دلم خواست  

تازه همسایمون هم داره سبزی قورمه سرخ میکنه بوش کله کوچرو برداشتهههه   وای خداااا قورمه سبزی میخواممم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اسی چقدر با ذوق و کامللل تعریف کردی من تابحال نپختممممحسش نیستتت

قربونت برم گلم 

کلا آشپزی برای من تراپیه 

عاشق اینم فققققط صبح تا شب آشپزی کنم خداییی دستپختمم خوبه واقعا لذت میبرم ولی هرچقد ذوق اشپزی دارم، اشتها و میل ب غذام خیلی کمه اصلا ادم شکمویی نیسم ولی عاشق اینم برای ادما اشپزی کنم وقتی غذاهامو دوس دارن انگار دنیارو بهم دادن🥹بخدا الان همش میگم کاش میشد همین جمع براشون میپختم نطرشونو میگفتن

دهنم و اب انداختی من کلا قرمه سبزی زیاد نمیخورمولی مال اسی و شمارو دیدم دلم خواست تازه همسایمون هم ...

آخی عزیزم 😘😘😘

خدا رو چه دیدی شاید همسایع تون درست کرد برات

اورد😍😍

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

سارا میام پی ویت😂🥲ناموصا بعدش عروسیم دعوتی😂😂

ویی من دلم عروسی میخواد اتفاقا بیا 😍

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
من دلم خورشت کرفس میخوادتاحالانپختم ببینم چجوریه بلدین بگین چیکارکنم خوب شه؟؟

ببین‌من سبزیاشو نمیدونم همیشه مامانم حاضر میکنه برام ولی من مثل همین قرمه سبزی میپزم بدون لوبیا دستور پخت دقیقشو از گوگل نگاه کن

من با قورمه سبزی پختن اوکیه برام با ماکارونی موندم ک چجوری خوشمزه بشه شفته در نیاد یا کلا خبو بپزه

زرماکارون عالیه اصلا شفته نمیشه من نازکترین میخرم با آب ولرم روبهدسردی آبکش کن 

اخه رنگش مشکیه لیموهای ما رنگش مثل گردوعه

لیمو فرقی رو رنگش نداره گلم

سبزی خوب سرخ بشه و جا بیفته

و همه چیز اندازه باشه تیره و خوش رنگ و طعم میشه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اینجا چون از خودتون تعریف کردید حمله کردند بهتون !!حالا اگر بر عکس بود یه جوری دلداریتون میدادند که ...

وای اره دقیقا🤣🤣🤣چون پیشبینی هم کردم ممکنه بهم حمله شه تو متنم نوشتم ک همتون هنرمند هستین و ازین حرفا فک نکنن من دارم خودمو برتر میبینم 

لطف دارین ب من گلم ممنونم🥹❤️