2777
2789
عنوان

ب نظرتون اگه کسی طلاق بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 27 پست
خونه و... چی دارید پول

هیچی فقط یه ماشین داره همین الانشم خرجمونو بابام میده

فقط امیدم خونه بابامه ک نمیدوتم شاید اگه بهشون بگم فکرم طلاقه قبول نکنن بگن بمون تو زندگیت زشته ابرو داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرجی میده؟برای خونه خرج میکنه؟طلاق بگیری جایی رو داری بری؟کسی حمایتت میکنه؟

نه از وقتی بیکار شد الان ۶ماهه خانواده ی من خرجی میدن بهمون هر دفه برن خرید واسه منم میارن حتی پوشک شیرخشک بچمم میخرن نمیدونم خانوادم نمیدونن تو فکرم طلاقه شاید بهشون بگم بگن ابرومون میره زشته نه نمیشه تا الان حمایتم کرذن شاید دیگه نکنن نمیدونم

نه از وقتی بیکار شد الان ۶ماهه خانواده ی من خرجی میدن بهمون هر دفه برن خرید واسه منم میارن حتی پوشک ...

هم خرجتو میدن هم اعصاب خوردیه و دعوا با یه نفر دیگه رو باید تحمل کنی 

راهی نیست 

بهشون بگو ببین حرفشون چیه

هم خرجتو میدن هم اعصاب خوردیه و دعوا با یه نفر دیگه رو باید تحمل کنی راهی نیست بهشون بگو ببین حرفشون ...

میدونی هیچ وقت ازش گله نکردم پیش خانودام همیشه گفتم باهم خوبیم مشکلی نداریم فک میکنن عین یه ملکه باهام رفتار میکنه الان بخوام بگم میگن میمردی بچه نداشتی بگی یا زودتر میگفتی بهمون نیمدونم چه غلطی کنم 

میدونی هیچ وقت ازش گله نکردم پیش خانودام همیشه گفتم باهم خوبیم مشکلی نداریم فک میکنن عین یه ملکه باه ...

خوب اگه واقعا قبله بچه هم این مشکلات بوده حق دارن عزیزم 

بهشون میگی یا قبول میکنن یا نه

اگه میتونستی مشاوره هم بری خوب بود شاید یه راهی دیگه هم میذلشت جلو پات