2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاشت ناخن دارم اما میدونم غسل و نماز و ....درست نیست خودم اعتقادی ندارم اما شما که نماز میخونی درست نیست طبق دستور دین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مهم دلته مهم خودتی و خدات به کسی هم ربط نداره تو با خدای خودت حالت خوبه و تمااام

😐😂نی نی سایتی ها فتوا صادر کردن

خانم این کامنتی که شما گذاشتی روز قیامت پات گیره ها

چون اطلاعات غلط به طرف دادی

حکم شرعی اگر برات مهمه،  غسل و وضو درست نیست و باطل هست. 

به حرفای یک عده هم اهمیت نده مهم خودتی و دلت و فلان و بهمان. 

ادمی که به نماز اهمیت میده،  قطعا به احکامشم اهمیت میده. 🌹✌

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

کی گفته قبول نیست ؟

به حرف هیچ‌کس گوش نکن 

به خدا و رحمتش و محبتش فکر کن و این فکرهارو از سرت بیرون کن 

خدا به چهره و ارایش و حجاب و بیحجابی هیچکس نگاه نمیکنه 

به قلب ادمها نگاه میکنه 

قلبت پاک و بدون الایش باشه کافیه 

هرکسی هم گفت بگو من میدونم و خدای خودم 

هیچ‌کس هم توی قبر دیگری نمیخوابونن و گناه هیچ‌گس هم توی نامه اعمال دیگری نوشته نمیشه 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده

من چندین ساله کاشت دارم نمازامم سر وقت میخونم، با خدا راز و نیاز میکنم ، رابطمم با خدای خودم عالیه

البته من خودم حال و حوصله هر ماه رفتن برای ترمیم و این چیزا رو ندارم ولی چون ناخنام بدشکلن و همسرم هم خیلی به زیبائی حساسه مجبوری میرم

اگه بخاطر آقاتون ناخن کاشتی.. 😁

با وجود اینکه یه خانم باید از حرف های همسرش پیروی کنه.. 

اما تا زمانی هست که حرف همسرش با حرف خدا تضادی نداشته باشه.. 

وقتی خدای قشنگت بهت میگه عزیزِ دلِ من تو که منو دوس داری من دلم میخواد که تو پاک و طاهره وضو بگیری و بیای بشینی رو سجاده و باهام درد و دل کنی.. 

اینکه بخاطر آقاتون این طهارت رو از خودتون بگیرین درست نیست. 

ماچ رو لپتون 😙🧡