2777
2789

پسرم ۹ سالشه و خیلی لجباز و حرف گوش نمیکنه میتونین تاپیک قبلیم رو بخونید من خونه مامانم بودم امروز به زور اجازه گرفت رفت خونه داییش ساعت ۹ صبح 

هر چی گفتم خوابن الان گوش نکرد و رفت گفتم به شرطی برو که از اونجا هیچ جا دیگه نری قبول کرد و رفت 

ظهر زنگ زدم که بیاد ناهار بخوره زن داییش گفت خودم بعد از ظهر میارم ش

الان زنگ زدم به خونه داییش زن داییش میگه رفته خونه مادر شوهرم خیلی عصبانیم از دستش

😑😑😑

اصلا بدون اجازه من میره  بعدم از خونه مادر شوهرم زنگ زده میگه مادر بزرگم گفته یه کم دیگه اینجا بمونم🤐

منم روم نشد دعواش کنم گفتم مادر بزرگت گفته ؟

و گوشی رو از شدت عصبانیت  قطع کردم 

حالا وقتی اومد به نظرتون چه رفتاری باهاش داشته باشم؟؟؟

واقعا عاصی شدم از دستش😢

همین جمعه خونه مادر شوهرم  بودیم از اونایی نیستم که اصلا اونجا نرم اتفاقا وقتی پسرم باهام نمیاد به زور میبرمش که ناراحت نشن ولی بدون اجازه مم دوست ندارم که بره  خیلی حرف گوش نکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم رفتار زیاد لد و شدید نکن ، تو دلش می مونه و از خونه فراری می شی ، بچه ها از یه زمانی به بعد برای خودشون رای و نظر پیدا می کنند و مستقل تصمیم می گیرند خردشون نکن. 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خیلی بده. باید پدرش با شما هم نظر باشه یه تنبیه براش در نظر بگیرید مثلا یه هفته جایی نره یا اگر بازی کامپیوتری دوست داره یا فوتبال یه هفته محروم شه. الان خیلی ما امن شده بچه اگر سرخود بره اینور اونور خدایی نکرده هزار تا اتفاق می تونی بیافته. بعد کی می خواد جواب بده. کتک زدن کمکت نمی کنه. 

هی میگه آخه من با کی بازی کنم گوشیتو بده

شما از بچگی باید سرشو به کتاب و کلاس و اینجور چیزا گرم میکردی تا به گوشی فکرنکنه، الانم وقتی میگی نه باید نه گفتنتون محکم باشه شده حتی درو قفل کنید باید تربیتش کنید

بجای گوشی کتاب بزارین جلوش یه کلاسی چیزی بفرستینش

بعدا که ۱۴ ۱۵ سالش شد دیگه نمیتونین کنترلش کنین

🗝
هی میگه آخه من با کی بازی کنم گوشیتو بده

خوب حوصله اش سر می ره نمی شه که به زور از همه چی محرومش کنی!   خودت بزار جای یه بچه که ذهن فعالی داره و وجودش پر از شور زندگی هست ، اگه صبح تا شب هم یه گوشه اتاق بیافته که افسردگی داره.

شما خودت با کار خونه سرگرم می کنی اون خودش با چی سرگرم کنه!  

بعد نهایتش چند روز دیگه مدرسه ها باز می شه و بساط این رفتن و آمدن ها قطع می شه ، یعنی دعوات هم یه دعوای بی خودی می شه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!