2821
2789
عنوان

عمل لبخند لثه ای🗿

230 بازدید | 12 پست

یه سوال لبخند لثه ای ایراد محسوب هست یا طبیعیه؟بعد چرا حس میکنم صورت ادم کوتاه تر میشه،چون لثه رو تا حدودی برمیدارن

کلا تو عکسا لبخند میزنم خیلی بد شکل میشم😐

از یه طرفم دو تا دندون عقل دارم در میارم ساختار دندونم داره بهم میریزه

ارتودنسیم نیازم

کلا یه بکوب بساز مفید نیازمندم😂

اگه خیلی شدیده ایراده اگه نت تا ی حدیش نرماله و اتفاقا قشنگه

من گامی اسمایل بودم شدید نبود موقع کامپوزیت برام لیفت لثه انجام دادن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اگه خیلی شدیده ایراده اگه نت تا ی حدیش نرماله و اتفاقا قشنگهمن گامی اسمایل بودم شدید نبود موقع کامپو ...

تا یه حدیه زیاد نیست یعنی ردیف بالا دندونم مشخصه فقط ردیف پایین یکم مشخصه

بنظر منم قشنگه

عه پس این روش بهتر از عمله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تا یه حدیه زیاد نیست یعنی ردیف بالا دندونم مشخصه فقط ردیف پایین یکم مشخصهبنظر منم قشنگهعه پس این روش ...

اره عزیزم لیزرم میتونن کنن

من پبدا بودن لثه ها رو تا ی حدی دوست دارم لبخند قشنگ میشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اره عزیزم لیزرم میتونن کننمن پبدا بودن لثه ها رو تا ی حدی دوست دارم لبخند قشنگ میشه

با نظرت موافقم،فکر کنم دیگه لیزر نکنم چون همون خودش زیباست،خیلی ممنون از راهنماییت😁🙏

چرا انقدر روت تاثیر داره؟من وقتی چیزی از ظاهرم بنظرم قشنگه کل دنیا بیان بگن زشته بازم نظر خودم برام‌ ...

:)درسته موافقم با نظرت،اخه فکر میکردم باید حتمی عمل شه بعد دیدم نه ویژگیه

باز ممنون از راهنماییت😁✨

اره عزیزم لیزرم میتونن کننمن پبدا بودن لثه ها رو تا ی حدی دوست دارم لبخند قشنگ میشه

البته ببخشید اگه ناراحتتون کردم،منم اخه لبخند لثه ای رو قشنگ میبینم و قشنگه،یعنی منظورم این نبود که لبخند لثه ای بد هست🥲🗿💛

با نظرت موافقم،فکر کنم دیگه لیزر نکنم چون همون خودش زیباست،خیلی ممنون از راهنماییت😁🙏

😍❤

همیشه بخندی