2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترم آخر ارشدم پایان نامه دارم

به شدت استرس اونو دارم

ازون طرف ی ازمون مهم در پیش دارم🥺

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه هات بتو نیاز دارن نه پرستارمادر بودن یعنی همین گذشتن از خودت بخاطر اونانزارین بچه هاتون بدون محب ...

عزیزم مگه گفتم قراره ولشون کنم برم؟ 😅صبحا برم کلاس 

روزی ۲ ساعت هم درس بخونم مادرم خودمم پیش دخترمه

ممنون 

عزیزم چه خبره هر وقت میایم نی نی سایت تو این تاپیک رو زدی 🙃🙃🙃🙃جوابت رو گرفتی برای تو سخته بقیه چرا باید استرس داشته باشن

مگه دولتی می خونی که استرس داری اگه آزاد یا پیام نور که استرس نداره

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
میشه روش درس خوندت رو بگی از صبح تا شب چکارایی می‌کنی

این سه ماه تابستون که عملا هیییچ درس نخوندم

ولی روال عادیم اینجوریه که بعد هر جلسه ویس کلاس و میذارم جزوه مینویسم

کتاب های رفرنس هم دارم در روز یه تایمی و برای اون میذارم هرچقد بیشتر بهتر 

زبان تخصصی هم تو برنامه 

برای زبان عمومی کلاس انلاین ثبت نام کردم

الان فقط ی سری سرچ و اینا انجام میدم برای پروپوزال نویسی 

۴۰ تا مقاله باید پیدا کنم 🤷🏿‍♀️🤦🏻‍♀️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیزم چه خبره هر وقت میایم نی نی سایت تو این تاپیک رو زدی 🙃🙃🙃🙃جوابت رو گرفتی برای تو سخته بقیه چ ...

عزیزم خب ماشالا بازدید این تاپیک ها کمه نسبت به تاپیک مادر شوهر😅می‌خوام ببینم بقیه دانشجو ها چیکار میکنن 

عزیزم چه خبره هر وقت میایم نی نی سایت تو این تاپیک رو زدی 🙃🙃🙃🙃جوابت رو گرفتی برای تو سخته بقیه چ ...

عزیزم چرا فک میکنی آزاد یا پبام نور استرس نداره

اسمش آزاده کیلویی که نمره نمیدن به آدم

تصوراتتون از دانشگاه های غیر دولتی چقد غلطه

زیست سلوای مولکی شیمی کاربری محض اینا رو میاری میکروبیولوژی همه رو زدی ؟

نه هیچ کدومو نزدم

همین مهندسی صنایع کردستان رو

با مهندسی عمران کرمانشاه 

با فوریت پزشکی شهریه پرداز زدم