2777
2789
عنوان

تقریبا یک و سال نیم با همسرم زندگی نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه دختره تقریبا دوساله اصلا نمیتونم چون توی ذاتشه

منم یچه دارم یساله جدا زندگی میکنم

خیلی سختمه خیلی دلم تنگه دارم جدا میشم

خیلی دلم میخاد برگردم و بیاد دنبالم

الان داره زن میگیره... 

فقط میدونم توبری جابرای هرزه خانومابازمیشه

دوساله باهاشه 

من طلاق میخام ولی میگم برم پیشش هم خواهرشوهرم بخاطر خونه روشون فشار بیاره هم اون زنیکه حرص بخوره من برگشتم

شرط بزارحق طلاقوبده برگردم برگردبعدباحق طلاق اگه لازم دونستی راحت ترجداشو

خب حق طلاق نمیده :) اون براش مهم نیست من برگردم یا برنگردم میگه تا آخر عمرم طلاقت نمیدم زنم نمیگیرم خونه بابات بمون

دوساله باهاشه من طلاق میخام ولی میگم برم پیشش هم خواهرشوهرم بخاطر خونه روشون فشار بیاره هم اون زنیکه ...

دقیقا توکه نمیخوای باهاش زندگی کنی برگردی یکسره استوری من وعشقم خودت وشوهرت بذاری که ماعاشقیم واین چرت وپرت هااون هرزه خانمم آتیش بگیره

منم یچه دارم یساله جدا زندگی میکنمخیلی سختمه خیلی دلم تنگه دارم جدا میشمخیلی دلم میخاد برگردم و بیاد ...

شوهر منم براش راحت تره برنگردم چون باید خرج بیشتری بده برگردم پیشش برای همین میگم برگردم تحت فشار باشه چون خانوادش اذیت میشن برن روستا مخصوصا خواهر شوهرم و اون دختریم که باهاشه حرص میخوره

دقیقا توکه نمیخوای باهاش زندگی کنی برگردی یکسره استوری من وعشقم خودت وشوهرت بذاری که ماعاشقیم واین چ ...

برادر دختره با شوهرم همکارن میخام برم سرکارش تا داداشش براش خبر ببره

بنظرم مهریه تو ببخشو بچرو بگیر برو برای خودت زندگی کن از ادم خیانتکار دوری کن و خونه ی مامانوباباشم نرو فکر حرص دادن دوست دخترشم از سرت بیرون کن،اون نبود با یکی دیگه بهت خیانت میکرد مشکل از شوهرته که ادم نیست خودتو از باتلاق بکش بیرون از اون فضا دور شو حالا میخوای بری خونه مامان باباش که دوست دخترش حرص بخوره؟؟خوبی تو؟؟ولش کنننن

تو این مدت چجوری از بچت دور میموندی داستان شیر خوردنش به کجا رسید اذیت نشد؟

بنظرم مهریه تو ببخشو بچرو بگیر برو برای خودت زندگی کن از ادم خیانتکار دوری کن و خونه ی مامانوباباشم ...

بچم پیش خودم بود اکثرا شب هم پیش اونا نمیونه میاد خونه