2777
2789
عنوان

تاپیک مفید وبدرد بخور

480 بازدید | 51 پست

سلام خانوما،بیاین هرچیزی که بنظرتون مفیده و احتمال داره به درد کسی بخوره،یا اطلاعاتشو ببره بالا اینجا به اشتراک بذاریم تا مورد استفاده همه قرار بگیره،هرچیز مفید درمورد هرچی آشپزی،بچه داری،زایمان ،پزشکی،تاریخی،خانه داری و... هرروز هرچنتا میتونین و میخواین تو این تاپیک به اشتراک بذاریم

اگه موافقین لایک کنین دوست جونیا😘😘😘

وقتی از حمام خارج میشوید 10 ثانیه بعد از خشک شدن، یک مرطوب کننده طبیعی را به پوست خود اعمال کنید

👈چرا که منافذ پوست شما پس از دوش گرفتن باز میشود و مرطوب کننده سریعتر جذب میشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک تحقیق روانشناسی ثابت کرده است که بوی نوزادان تازه متولد شده، همان اثری را بر روی مغز زنان دارد که ...

😍😍😍😍چقدم که بوی خوب داره این بوی تن نی نی...   خداجون از این بوهای خوب نی نی نصیب همه منتظرا کن😍😘

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
یک تحقیق روانشناسی ثابت کرده است که بوی نوزادان تازه متولد شده، همان اثری را بر روی مغز زنان دارد که ...

یعنی چی؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
منم دکلره کردم چندبار الان موهام میریزه وضعشون خیلی داغونه...کی میدونه چیکار کنم

من فقط میدونم باید بذاری بلندشه بعد کوتاهش کنی کلا دکلره ها برن ودیگم نذاری،منم یبار گذاشتم مثل چی پشیمون شدم

آره واقعا. من همش  دخترمو میبوییدم. خیلی بوشون خوبه

زیبایی عشق به سکوت است نه فریاد!!!