2777
2789
عنوان

شوهر دروغگو😔که دستش رو شد💔

865 بازدید | 28 پست

همیشه به صادق بودنش افتخار میکردم تو شرایط سخت هم دروغ نمیگفت

اما پریشب کفت میخام تنها باشم حس باهم بودن ندارم(عقدیم)

منم چون کل ماه پیش هم بودیم اوکی دادم

شک کرده بودم با دوستاش بیرون رفته و مشروب خورده

ولی قسم خورد گفت ب مرگ تو باکسی نبودم و نخوردم

تا امروز ک پیامهای حذف شدشو بالا آوردم و دیدم هم با دوستاش بوده هم مشروب خورده

ی دعوا حسابی کردم وکلی گریه کردم حاشا کرد میگه گوشیم مشکل داره😂😂😂 اخه دقیقن همون شب همون ساعت ممکن گوشی اشتباه کنه؟!

چی کنم؟؟؟از طلاق میترسم خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همه چیز هم گیر ندین منم با بیرون گشتن با دوستاش مخالفم ولی شوهرم سالی یکی دوبار میره چند ساعتی با رفیقاش‌‌‌‌‌...و اینکه نسبت ب مشروب حساس بودم دیدم نمیشه رو همه چی کلید کنم الان مشکلی ندارم هر وقت میخوره من در جریان قرار میگیرم تو خونه کنار خودم بیشتر از جای دیگ میخوره....گیر دادن زیاد باعث میشه طرف مقابل دروع گفتن یاد بگیره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
وااا چرا فکر میکنی مادرشی؟؟ ازت میترسه و دروغ میگه.این خیلی بده.معلومه هنوز بهش اون حس اعتماد رو ندا ...

من با دروغش مشکل دارم

با قسمی که خورد(قسم مرگ منو)😔😔

موندن با ادمیکه اینجوره درسته؟

یا ازدواج نکنید یا اگ میکنید پی همه چیو ب تن بمالید💔

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

به همه چیز هم گیر ندین منم با بیرون گشتن با دوستاش مخالفم ولی شوهرم سالی یکی دوبار میره چند ساعتی با ...

من با دروغش مشکل دارم

با قسمی که خورد(قسم مرگ منو)😔😔

موندن با ادمیکه اینجوره درسته؟