2777
2789
عنوان

اساتید کیک پزی کمک

166 بازدید | 16 پست

یک کیک  خامه ای درست کردم برای مهد دخترم کارش تموم شد بعد لا به لای کیک یادم رفت شربت بریزم فقط خامه و شکلات ریختم 

فقط الان گذاشتم تو کاور تو یخچال 

حالا خیلی بد میشه کیک 

خامه ندارم دیگه کیک رو دوباره از اول تزیین کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قك نكنم خراب بشه غصشو نخور

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!

نترس

منم گاهی حال ندارم شربت درست کنم گاهی هم فراموش میکنم

همون که خامه زدی هم تا حدی مشکل رو حل میکنه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
دوستان سلام وقتتون بخییر برای یک کیلو کیک اسفنجی چقد مواد لازمه 

برنامه اشپزی پاپیون  رو نصب کن برا هر تعداد میزنه اندازشو 

شربتم مثلا میتونی آب سیب بگیری یا هر میوه ای دگه کممم بزنی وسط کیک 

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
برنامه اشپزی پاپیون  رو نصب کن برا هر تعداد میزنه اندازشو  شربتم مثلا میتونی آب سیب بگیری ...

یا کمپوت میوه بگیری ابشو بزنی

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉