2777
2789
عنوان

متنفرم از آدمایی که میگن خوشبحالت

797 بازدید | 48 پست

مخصوصا اینکه دردو دل می‌کنی میگن خوشبحالت که مثلاً تو دردت اینه برای من بدتره ..

تازه یکی گفت عصبانی ام چون گشنمه یکی نوشت خوشبحالت از گشنگی عصبانی هستی ..

بابا خب لال بمونید عهههه 

منم بدم میاد دقیقن

بخدا از حسادت میاد همش

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بچه ای اون طرف توی یه تاپیک نظر منو دیدی نوشتم خوش به حالت 

اومدی اینجا خودت تاپیک زدی توش گفتی : لال بمونید !؟

باید همونجا بهت جواب میدادم حیف شد فک کردم ادب و شعور داری . عیب نداره اینجا جوابت رو میدم 

👇

به تو ربطی نداره من توی تاپیک ها چه جوابی میدم میخواستم ببینم گوه خورم کیه دیدم تویی

سرت رو از تو‌کون مردم دربیار به زندگی خودت برس روانی .

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

وای اصلا ی وضعیه

مادر جاریم گفت خوشبحالت که میخندی برادرم تصادف کرد مرد دوسال نخندیدم .الان چند روز پیش خونه حاریم صدا قههمه خندش میومد چندبار تو دلم گفتم خوشبحالت تو این سن غمت نیس

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚