2777
2789
عنوان

برای گرمی رحم

397 بازدید | 33 پست

خانما برای گرمی رحم افزایش خون رسانی حالا بجز دارو شیمیایی راهکار سنتی خونگی سراغ دارید دمنوش یا معجون 

بشدت رحمم سرده 

ببخاطر سردی رحم کمر درد دارم قاعدگی نامنظم دردناک 

خیلی دردسرا دارم 

و مهم ترینش باردار نشدنم 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر _ موز _ خرما _ عسل _ انجیر _ بادوم _ گردو _ کنجد _ شیره انگورهمههههه رو باهم کنهم خودت بخور هم ش ...

برای کم میلی جنسیم خوبه؟

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
تو ناف هیچی نریز خطرناکه کلا از ناف به پایین رو ماساژ بده

پر مو نمیشه شکم؟

عسل طبیعی فقط ازجای مطمئن بخر، من تجربشودارم 

عسل وسیاه دانه

گل محمدی زنجبیل و دارچین فلفل سیاه بریز توچایت غذاهات ،؛تو شیر همیشه یاعسل بریز یا شیره انگور

خرمای سیاه بخور 

مغزیجات هم که عالیه

برای اون که عااااااااالیییییه

امروز میگیرم درست میکنم چندبار چندروزی باید خورد

عسل طبیعی فقط ازجای مطمئن بخر، من تجربشودارم عسل وسیاه دانهگل محمدی زنجبیل و دارچین فلفل سیاه بریز ت ...

عسلو سیاهددانه رو باهم ترکیب کنم بخورم؟