2777
2789
عنوان

لطفاً با نظرهاتون کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 66 پست

از خوبیاش و اونچه که شمارو جذب کرده شروع کنید بگید 

قاطع حرف بزنید 

جوری حرف نزنید که انگار دنبال اجازه میگردین

جوری باشه که دارید مطلع میکنید و تصمیم گرفتین

یادتون باشه الان اگه نتونید به خاطر اون خانم با خانواده کنار بیاید هیچ وقت نمیتونید پشتوانه خوبی باشید برا اون خانم

بعد ها هم نوبت عروس میرسه که نظرشون رو جلب کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا پشیمونم نکنید فقط بگید چطور مادرمو راضی کنماز همه لحاظ عالی هستش

قسم نده 

بچه نمی خواهید .؟

اون خانم سن نوه دار شدنشه بیشتر به فکر بازنشستگی وعشق وحاله 

معلومه باید محبت کنه تا شنا تشنه وصلت بشی 

من مادرت راضی نیستم خودتو تو چاه ننداز

اون آرداشو بیخته الکشو آویخته بره با مثل خودش 

خدایا شکرت

واقعا متاسفم برات همین........

تاسف شما چیزیو درست نمیکنه

این سایت یک مکانی هست برای سوالات حول محور زنان.بارداری و زایمان و غیره 

جایی برای مشورت در امور مهم زندگی نیست

اینم فکت دوم ک شما به بلوغ فکری نرسیدین..

وگرنه قبول میکردین برای مسئله بخ این مهم زندگیتون

با افرااد متخصص و یا دانا اطراف خودتون مشورت کنید

خوش🌑

💕

با سلام از یک مشاور خوب کمک بگیرید به نظرم

مشاور رفتم چرا دروغ بگم 

کلا گفت کنسل حرفشو نزن

گفت فردا دختر اون خانوم توقع جهیزیه داره ازت

پسرش توقع عروسی گرفتن داره ازت

میگه پول که داری بس یه خورده خرجمون کن

مطمعن باش مادرشون راضیت می‌کنه که خرجشون کنی

بعدشم تو کل زندگیشون باید براشون عابر بانک باشی

مشاور اینطوری گفت

سلام. یه سوال: واقعا نظر خونوادتون براتون مهمه؟ یا اون خانم اینقدر براتون مهمه که هرررر حرف و حدیثی رو بشنوید و براتون مهم نباشه؟ به همه چی فکر کردید؟ همون چیزایی که بهتون گفتن مثل پول خرج کردن برای بچه ها، بچه دار شدن، اینکه خانم از سن جوانی و شادابی داره میگذره و به میان سالی نزدیک میشه، اینکه بعدها دلتون رو نمیزنه و زن جوان نمیخاید و متعهدید؟ یعنی الان فقط و فقط رضایت مادرتون مونده که بگیرید؟ اینا رو گفتم که دوباره بهشون فکر کنید چون شما عاشق شدید و احتمال اینکه عاشق دختر دیگه ای بشید و این خانم رو فراموش کنید خیلی ضعیفه

سلام. یه سوال: واقعا نظر خونوادتون براتون مهمه؟ یا اون خانم اینقدر براتون مهمه که هرررر حرف و حدیثی ...

امروز بهش زنگ زدم گفتم آرزو بهت بگم تمومش 

کنیم رابطمون رو چیکار میکنی 

گفت بخدا همین امشب تا غروب 

خودمو میکشم گفتم شوخی میکنی گفت 

به جون بچه هام میکشم 

من تو رو به قلبم قول دادم بدون تو نمی‌خوام

این دنیا رو 

خیلییییی بد جور دل بسته واقعا مغزم قفله

نمی‌دونم چیکار کنم 😔 😔 😔 😔 

امروز بهش زنگ زدم گفتم آرزو بهت بگم تمومش کنیم رابطمون رو چیکار میکنی گفت بخدا همین امشب تا غروب خود ...

واقعا آدم می مونه چی بگه به بعضیا. وقتی عشق میاد منطق کور میشه ولی از یه خانم پخته ۴۳ ساله و مادر دو فرزند جوون همچین انتظاری نمیره. این حرفا برای نوجوانهای ۱۴ سالس... 

ببینید شما بالاخره از یه جهت ناراحتی اطرافیانتونو خواهید دید. اگه با این خانم ازدواج کنید ناراحتی خانواده و مادرتون، اگرم ازدواج نکنید ناراحتی این خانم رو. میتونید این شرایط رو به عنوان مسئله دوستتون با خانواده مطرح کنید ببینید چه نظری میدن 

ببینید شما بالاخره از یه جهت ناراحتی اطرافیانتونو خواهید دید. اگه با این خانم ازدواج کنید ناراحتی خا ...

خب مطرح میکنم اگه قبول نکردن 

چه خاکی سرم بریزم 

موندم بخدا چیکار کنم تا حالا تو زندگیم 

انتخاب با این سختی نداشتم

خب مطرح میکنم اگه قبول نکردن چه خاکی سرم بریزم موندم بخدا چیکار کنم تا حالا تو زندگیم انتخاب با این ...

درکتون میکنم آقای مانزو. ولی یه راهیه که شروع کردید و به یه سرانجامی باید برسه حالا یا ازدواج یا جدایی. نمیشه که بلاتکلیف بمونید.