2777
2789

روزای اول بدنم میگرفت زیاد ولی دیگه نمیگیره تایم هم بیشتر کردم ولی باز نمیگیره ولی تعرق زیاد دارم خیلی نمیدونم‌ نتیجه بگیرم یان حس فشار دارم حین ورزش که دیگه نکشم ولی دیگه بدنم نمیگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای دفعات اول عضلات بدن میگیره و درد میاد تا چند روز 

ولی بعدش ماهیچه ها عادت میکنن و دیگه دردی نمیگیره البته اگه ورزش مداوم باشه وگرنه اگه چند روز کار نکنی بعد دوباره شروع کنی بازم گرفتگی عضلات میاد سراغت

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

برای دفعات اول عضلات بدن میگیره و درد میاد تا چند روز ولی بعدش ماهیچه ها عادت میکنن و دیگه دردی نمیگ ...

خب پس چربی سوزی اتفاق میافته تمرینم مداوم هست هر روز

خب پس چربی سوزی اتفاق میافته تمرینم مداوم هست هر روز

بله اگه ورزش تون در راستای چربی سوزی باشه  

اگه مربی دارین میتونین باهاش مشورت کنین

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

بله اگه ورزش تون در راستای چربی سوزی باشه اگه مربی دارین میتونین باهاش مشورت کنین

مربی ندارم خودم توی خونه کار میکنم باکش و استپ و ورزشهای دیگه کار میکنم 

به این زودی نه کنارش رژیم غذاییت رو درست کنی چربی سوزی هم میشهراستی با زیاد کردن وزن سرخود وزنه ها ب ...

من وزنه نمیزنم بیشتر هوازی کار میکنم باکش و استپ کار میکنم قبلاً باشگاه رفتم