2777
2789
عنوان

یکی به دادم برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 5850 بازدید | 65 پست
ی حرکت سمی میگم نکنی من کردم شانس آوردم زنده موندم، مایع و جرمگیر من با وایتکس قاطی کردم ی گااازی دا ...

به هییییچ وجه وایتکس رو با من یا یه جرم گیر دیگه قاطی نکنید،خطر مرگ داره و عوارض جبران ناپذیر

من هرروز سرویس و حمووم میشورم..اخرم ب دلم نمیشینه..میگم باید روزی دوبار بشورم

تو وسواس داری عمه من هر یک ساعت با جرمگیر میشوره

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با تاید بشورید،فقط لیز نخورید

جرمگیر من تمیز هم بکنه،بعدا لک میندازه

وایتکس هم حتی اگه زیاد استفاده بشه، به مرور سرامیک رنگش کدر میشه

حالا گاهی وایتکس رو یک به ۱۰ با آب رقیق کنید توو آفتابه بریزید،کافیه

با تاید بشورید،فقط لیز نخوریدجرمگیر من تمیز هم بکنه،بعدا لک میندازهوایتکس هم حتی اگه زیاد استفاده بش ...

خاهر این از بس نشسته ریده شده سرامیکا با تاید و واکتس و من پاک نمیشه...

باید هلتی بیارن همه سرامیک بکنن دوباره سرامیک کنن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من هم همین مشکل رو داشتم صد مدل چیز زدم درست نشد یه حرم‌گیر بوژنه خریدم عالییییییی بود ،همینجوری تو فروشگاه برداشتم اصلا نمیدونستم کیفیتش چه جوریه بعد که ریختم تو سرویس انقدر تمیز کرد کیف کردم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
ی حرکت سمی میگم نکنی من کردم شانس آوردم زنده موندم، مایع و جرمگیر من با وایتکس قاطی کردم ی گااازی دا ...

عزیزم همون مایع من کافیه...وقتی این ۲تارو ترکیب می‌کنید گاز سمی کلر آزاد میشه خیلی خطرناکه توروخدا این کار رو با خودتون نکنید❤

دلی که رحمه زخمه💔
با تاید بشورید،فقط لیز نخوریدجرمگیر من تمیز هم بکنه،بعدا لک میندازهوایتکس هم حتی اگه زیاد استفاده بش ...

عزیزم دقیقا برای منم همینطور شد با مایع من دیوار و کاشیای حمام رو شستن خیلی هم تمیز شد ولی وقتی خشک شد سفیدک زد پایینای دیوار راهی هست اینا پاک بشه؟یالعاب کاشی رفته و دیگه تااخر همینطوری میمونه؟

خیلی خطرناکه الان ریه هات چنان اسیبی دیدن که اگه میرفتی معاینه میکردی همون روز تا الان روزی هزار بار خودتو لعنت میکردی