2777
2789

یه کار اداری داشتم مرده زورش میومد یه سیستم و چک کنه یه جوریم حرف می‌زد انگار من بیسوادم خب اگه نمیتونی کار کنی نکن مردیکه آشغال ولی عوضش یه خانمه است هر چی بهش زنگ میزنم قشنگ کارمو راه میندازه یعنی خانما واقعا تو اداره جات چندین بار به پستم خوردن کارمو راه انداختن ولی این مردا انگار ازشون کم میشه یه برگه رو جابه جا کنن 

معلومه ک زنا عزین جیگرن قهرمانن نفسن عشقن😀😀😀

مردا پستن احمقن گوجن

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به خانم آقا نداره از خود انسانیت فرد میاد

نه اخه بار اولم نیست کار اداری داشتم خانما خیلی بهتر جوابتو میدن این آقایون لقمه رو دور سرشون میچرخونن که یه جواب بهت بدن 

آره کلا مردایی که پشت میز نشین میشن تنبل میشن بابام میگه توی اداره ها معمولا خانم ها خیلی بهتر کار‌م ...

اره مسئولیت پذیر ترن به خدا از صبحه دارم بهشون زنگ میزنم هنوز که هنوزه کارم راه نیافتاده دیگه اشکم داره درمیاد خدا لعنتشون کنه اون پولی که میگیرن امیدوارم تو زندگیشون به پست آدمی مثل خودشون بیفتن 😿

اره مسئولیت پذیر ترن به خدا از صبحه دارم بهشون زنگ میزنم هنوز که هنوزه کارم راه نیافتاده دیگه اشکم د ...

همه هم اینجوری نیستن که حالا بگیم حروم خورن

اتفاقا توی بانک خانم ها خیلی بیشتر خودشون میگیرن و توجه نمیکنن به خصوص اگر خانم باشی😁

ولی کلا خانم ها مسئولیت پذیرترن توی کار

درحال ساخت ....:)

همه هم اینجوری نیستن که حالا بگیم حروم خورناتفاقا توی بانک خانم ها خیلی بیشتر خودشون میگیرن و توجه ن ...

چی بگم تا  الان هر کی به پست من خورده عوضی بوده دیگه اعصابم نمی‌کشه 

چی بگم تا الان هر کی به پست من خورده عوضی بوده دیگه اعصابم نمی‌کشه

یه بار یادمه شیش سال پیش بود من تازه رفته بودم بانک خب خیلی جوون بودم برخورد یه مرد بانکی انقد بد و تحقیر آمیز حرف زد انگار دیپلمات انگلستان داره باهات صحبت میکنه  که من یه روز گریه میکردم ازون روز به بعد فهمیدم نباید اهمیت بدم

درحال ساخت ....:)

نه اخه بار اولم نیست کار اداری داشتم خانما خیلی بهتر جوابتو میدن این آقایون لقمه رو دور سرشون میچرخو ...

من هردو مورد دیدم که خانم با بی احترامی تند صحبت می‌کنه یا برعکسش خانم آقا توی ادارات خدایی خیلی کمه که خوش برخورد باشم و کارتو راه بندازن بیشتر الکی نشستن 😂

من هردو مورد دیدم که خانم با بی احترامی تند صحبت می‌کنه یا برعکسش خانم آقا توی ادارات خدایی خیلی کمه ...

به خدا امروز یه کاری داشتم انقدر باهام بد حرف زد که گوشی رو قطع کردم از شدت فشار عصبی زدم زیر گریه کارمم راه ننداخت 

به خدا امروز یه کاری داشتم انقدر باهام بد حرف زد که گوشی رو قطع کردم از شدت فشار عصبی زدم زیر گریه ک ...

چند روز پیش منم رفتم واسه کارای بابام انقدر این مرده حرف به ربط زد بلد نبودن خودش گذاشت ک ما این سیستم نمی‌دونم هنوز این اعلامیه نیومده و همینطور حرف های چرت پرت آخرم کارم رو درست نکرد

چند روز پیش منم رفتم واسه کارای بابام انقدر این مرده حرف به ربط زد بلد نبودن خودش گذاشت ک ما این سیس ...

واقعا میگم پولی که میگیرن حرومشون باشه که کار مردمو راه نمیندازن معلومم نبود از چی عصبی بود یارو سر من خالی کرد مثل وحشیا باهام حرف زد

واقعا میگم پولی که میگیرن حرومشون باشه که کار مردمو راه نمیندازن معلومم نبود از چی عصبی بود یارو سر ...

دیگ چه شغلی تو ایران مونده ک پولش حلال باشه😐همشون از دم حرومه از معلمش بگیر که میاد تو کلاس چرت میزنه تا همین ادارات ک فقط یه جا خوش کردن نشستن 

یا از میوه فروش بگم که قیمت میوه های مثل گوشته مرغه؟ 

حروم خوری واگیر دارهه وقتی از خود دولتش شروع بشه میرسه به کارمند همون دولت 😉 تا به شهروند ک رسید