2777
2789
عنوان

به نظرتون خیانت میکنه❓

137 بازدید | 13 پست

من شوهرم دوسه روزه کار زیاد داره تا ۴.۵ سرکاره بعد نمازشو خونه میخونه دیروز اومد خونه شب ریششو زد و رفت حموم و موهای بدنشم زد( چون چهارشنبه میریم خونه بابام و پدرشوهرم همیشه حموم می‌کنه و ریشاشو میزنه) دیروز گفت فردا ساعت چهار میام تا حموم کنم دیر میشه بعدش ظهر بهش گفت چرا نماز تو نمی‌خونی گفت سرکار خوندم چرا من حس میکنم یه کارایی داره می‌کنه قبلاً یبار خیانت کرده ولی به گه خوری افتاد الآنم هیچ مشکلی باهم نداریم دیشب مامانم خونمون بود خواستم برم باهاش نذاشت تنهاییم جایی نمیره خونه مامانم نمی‌ذاره برم تنها میگه تنهایی دیوونه میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید واقعا نمازشو سر کار خونده نظافت شخصی هم ربطی به خیانت نداره دل بد نکن عزیزم چیزی نیس الکی حساس ...

نه کلا هر هفته همینه چهارشنبه ریشاشو میزنه حمومم می‌کنه ولی چون امروز دیر میاد دیشب کاراشو انجام داد

این ادمایی که خودشون به زن و بچه گیر الکی میدن و نمیذارن جایی تنها برن اکثرا خودشون سر و گوششون میجن ...

شبا نمی‌ذاره میگه باهم میریم باهمم برمیگردیم وگرنه هرجا برم آزادم